67 éves lett Frajt Edit: a Szomszédok Mágenheim Julija így éli ma napjait
Frajt Edit 28 éves koráig élt a belvárosban. A zsúfolt, nyüzsgő Budapesttől ma már menekül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Frajt Edit 2022. november 2-án ünnepelte 67. születésnapját. A család zárt körben ünnepelte meg a Szomszédok egykori Mágenheim Juliját.

A partiról lánya, Franciska sem hiányozhatott, akit a nézők szintén a ’80-as évek sikersorozatában ismerhettek meg: ő volt Juli kisebbik gyermeke, Flóra.

Frajt Edit 2022-ben így él

Bár már 23 éve annak, hogy a Magyar Televízió 1999. december 30-án leadta a széria utolsó epizódját, annak szereplői a mai napig ott vannak az emberek szívében.

Frajt Edit esetében sincs ez másként, annak ellenére, hogy pár éve visszavonult egy időre, és a mai napig kevés színházi és szinkronmunkát vállal.

- Szeretek magamban lenni, ráadásul 12 évig tartó folyamatos utazás után jól is esett egy kicsit elcsendesedni, csak az a baj, hogy utána így is maradtam - mesélte a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azzal folytatta, szó sincs arról, hogy begubózott volna, csupán nem az a fajta ember, aki kopogtatna a színházak ajtaján, inkább megvárja, hogy megkeressék. Bár örömmel vállal el szerepeket, a folytonos pörgés és a munkával járó utazás már nem hiányzik neki, ahogy Budapest sem.

- 28 éves koromig éltem a fővárosban, kizárt dolog, hogy visszaköltözzünk Budapestre, mert egyenesen menekülök a fővárosból. Számomra nagyon zsúfolt, rohanó, zavaró a nagy nyüzsgés, ellentétben Szentendrével, ami a szívem csücske.

30 esztendeje élnek a külvárosban a férjével. Imádják az idilli életüket: a színésznő főz, kertészkedik és háztartást vezet, gondoskodik a családjáról és öt kutyájáról, akik mellett sosincs idő unatkozni.

Ábel Anita és Kulka János kapcsolata

A Szomszédokban Kulka János Mágenheim Ádám mentőorvost, Ábel Anita pedig az idősebbik lányát, Julcsit alakította, aki kamaszból tinédzser, majd fiatal nő lett a tévénézők szeme láttára. 

Ezt is szeretjük