Kulka János beengedte a kamerákat az otthonába: itt él a színész
Kulka János lakásában vették fel az új, Pálmaszív című albumához készült videóklipeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulka János különleges ok miatt engedett kamerákat az otthonába: galériás lakása videóklip-forgatás helyszínévé alakult. 

Pálmaszív című, harmadik lemezének felvételei 2016-ban bekövetkezett sztrókja előtt kezdődtek, az albumon hallható dalok mindegyikéhez készült egy-egy kisfilm, amelyet a színész házában vettek fel.

Kulka János otthona

A forgatás előtt a Fókuszt is körbevezette a helyiségekben, melyek falait számtalan saját festmény díszíti, az asztalok, polcok, szekrények pedig díjaktól és relikviáktól roskadoznak. Bár ma már nem fest, saját képeit is kiakasztotta a szobákban: többek között édesanyja és apja portréja is látható.

1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Mielőtt rálelt volna az imádott bérházra, Kulka János 25 alkalommal költözött. Imádja az otthonát, emlékekkel, családi fotókkal veszi körbe magát. 

2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A lakás kétszintes, mivel az emeletet galériás megoldással alakították ki, a nappalinak hatalmas a belmagassága. Egy varrósarkot is kialakított, valamint egy hangulatos kis terasz is tartozik az ingatlanhoz.

Ábel Anita és Kulka János kapcsolata

A Szomszédokban Kulka János Mágenheim Ádám mentőorvost, Ábel Anita pedig az idősebbik lányát, Julcsit alakította, aki kamaszból tinédzser, majd fiatal nő lett a tévénézők szeme láttára. 

Ezt is szeretjük