Ő Ivancsics Ilona 31 éves fia, Bence: terhességét a Szomszédokba is beleírták
Bár szülei színészek, Ivancsics Ilona fiát nem érdekelte ez a pálya, Bence fotóművész lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 1987 májusában elindult a Magyar Televízió Szomszédok című sorozata, a fiatal, addig főként csak a színházba járók számára ismert, fiatal főszereplők is egy csapásra országos hírnévre tettek szert.

Ivancsics Ilona 1983-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd a fővárosi József Attila Színházhoz szerződött, aminek 1993-ig volt tagja. 1996 és 2002 között a Soproni Petőfi Színházban volt társulati tag.

Ivancsics Ilona fia

A 60 éves színésznő Szentendrén él 1987 óta, itt alapított 2007-ben Száguldó Orfeum néven színházat, amely 2010-től Ivancsics Ilona és Színtársai néven működik Szentendrén, és játszik szerte az országban. Szerinte jól használta a teleregénnyel járó ismertséget, Vágási Jutkaként ismeri az ország, hiszen örömmel játszotta a szerepet majdnem 13 éven át.

ivancsics-ilona
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

Fia, a volt férjétől, Csernák János színésztől született Bence a Szomszédok forgatása idején jött világra, Ivancsics Ilona terhességét bele is írták a sorozatba: amikor a történet szerint Vágási Jutka babát várt, az igazi fia növekedett a hasában. Később nem ő játszotta Vágási Feri és Jutka fiát, Matyit, és a következő években is csak egy villanásnyi időre tűnt fel a sorozatban: statisztaként egy balatoni táborozás során átrohant a sínen.

A cikk az ajánló után folytatódik

A színésznő édesanyja egy hónappal Bence születése után meghalt, így amikor a fiú nagyobb lett, édesanyja vitte magával a színházi próbákra, előadásra, a Szomszédok forgatására.

- Nem volt se neki, se nekem könnyű ez az időszak, de úgy tűnik, nem okozott nagy törést az életében. Tehetséges, okos, talpraesett, megtalálta a helyét az életben, divatfotós lett. Nagyon büszke vagyok rá! – mesélte az egykori sorozatsztár a Best magazinnak.

Csernák Bence hat évig élt és dolgozott Londonban, de pár héttel ezelőtt Spanyolországba, Madridba tette át a székhelyét. Amikor kitört a világjárvány, hazajött Magyarországra, és jelenleg is itthon van. 

- Egy anyának nincs annál nagyobb boldogság, min amikor a gyereke vele lehet, átölelheti, megpuszilhatja. Nagyon jó a viszonyunk, sokat szoktunk beszélgetni, felidézzük a gyerekkorát – árulta el a színházigazgató a hetilapnak.

Szomszédok főszereplő színésznői egykor és ma

A sorozat sikerét mi sem bizonyítja, hogy sokszor fut az ismétlése, valamint hogy a főszereplőket sokan a mai napig sorozatbeli nevükön emlegetik, illetve szólítják meg nagy szeretettel az utcán. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a Szomszédok női főszereplői.

Ezt is szeretjük