A 90 éves Vitray Tamás új párja egy régi kolléganője: harmadik válása után is társra talált
Vitray Tamás Kállay Boritól való válása után új párra talált egy régi, kedves kolléganője személyében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vitray Tamásnak új párja van. A legendás televíziós 2022. november 5-én ünnepelte a 90. születésnapját, új társa szervezte meg azt a bulit, ahol barátai, egykori kollégái és tanítványai felköszöntötték. 

Az ünneplést a Vígszínházban tartották, Rudolf Péter igazgató felajánlotta, ünnepeljenek a teátrumban.

Vitray Tamás párja 

Vitray Tamás közel a kilencvenhez döntött úgy, egyedülálló lesz. 2019 novemberében nagy meglepetést okozott, amikor kiderült, elválik harmadik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől. Sokan nem értették, ennyi idősen miért válik el valaki, és azt a kérdést is feltették, nem fél-e attól, hogy idős korára egyedül marad. 

vitray-tamas
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

- Ennek meg kellett történnie, és nem volt köze a koromhoz. 87 éves voltam, amikor a függetlenséget választottam. Ha 67 esztendős vagyok, akkor miért jobb? Úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt szabad folytatnunk, mert nem vezetett volna semmi jóra. Hogy a másik fél hogyan gondolkozott, nem tudom, mert nem kérdeztem. Fontos, hogy magam döntsem el, hogy kizárólag tőlem függjön, hogy mi történjen velem, hogy mit kezdjek magammal - mondta még szeptemberben a Nők Lapjának.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsorvezető negyedik éve egyedül él, de nem magányos, és nem is egyedülálló. Az utóbbi időben folyton úton van: itthon és Svájcban egy régi kedves kolléganőjével dokumentumfilmeket készítenek. A Story magazinnak elárulta, ő az új párja. A hölgy szervezte titokban a születésnapi bulit is, de 12 nappal az ominózus nap előtt Vitray egy régi kollégája akaratlanul lebuktatta. 

vitray-tamas2
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

Gyárfás Tamás ugyanis felhívta, hogy egy ismeretlen nő, akinek a nevét sem jegyezte meg, bejelentkezett nála azzal, hogy Vitray Tamásnak szervez születésnapi partit, őt is szeretné meghívni. Az érdekelte, valóban lesz-e ilyen bulija. 

- Ő persze bánatos volt, hogy elszúrta a meglepetésemet. Egyébként soha nem megy sehova, legalábbis ilyen helyekre, ezért nagy dolog volt tőle, hogy megtisztelt a jelenlétével - mesélte a hetilapnak Vitray. 

Vitray Tamás és Földi Teri kétszer is egymásra találtak

Vitray Tamás és a Jászai Mari-díjas színésznő, Földi Teri tíz évig házasok voltak. A legendás televíziós arra nem emlékszik pontosan, mikor házasodtak össze, de arra igen, mikor és hogyan találkoztak először. 

Ezt is szeretjük