A 90 éves Vitray Tamás új párja egy régi kolléganője: harmadik válása után is társra talált

Vitray Tamás Kállay Boritól való válása után új párra talált egy régi, kedves kolléganője személyében.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vitray Tamásnak új párja van. A legendás televíziós 2022. november 5-én ünnepelte a 90. születésnapját, új társa szervezte meg azt a bulit, ahol barátai, egykori kollégái és tanítványai felköszöntötték. 

Az ünneplést a Vígszínházban tartották, Rudolf Péter igazgató felajánlotta, ünnepeljenek a teátrumban.

Vitray Tamás párja 

Vitray Tamás közel a kilencvenhez döntött úgy, egyedülálló lesz. 2019 novemberében nagy meglepetést okozott, amikor kiderült, elválik harmadik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől. Sokan nem értették, ennyi idősen miért válik el valaki, és azt a kérdést is feltették, nem fél-e attól, hogy idős korára egyedül marad. 

vitray-tamas
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

- Ennek meg kellett történnie, és nem volt köze a koromhoz. 87 éves voltam, amikor a függetlenséget választottam. Ha 67 esztendős vagyok, akkor miért jobb? Úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt szabad folytatnunk, mert nem vezetett volna semmi jóra. Hogy a másik fél hogyan gondolkozott, nem tudom, mert nem kérdeztem. Fontos, hogy magam döntsem el, hogy kizárólag tőlem függjön, hogy mi történjen velem, hogy mit kezdjek magammal - mondta még szeptemberben a Nők Lapjának.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A műsorvezető negyedik éve egyedül él, de nem magányos, és nem is egyedülálló. Az utóbbi időben folyton úton van: itthon és Svájcban egy régi kedves kolléganőjével dokumentumfilmeket készítenek. A Story magazinnak elárulta, ő az új párja. A hölgy szervezte titokban a születésnapi bulit is, de 12 nappal az ominózus nap előtt Vitray egy régi kollégája akaratlanul lebuktatta. 

vitray-tamas2
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

Gyárfás Tamás ugyanis felhívta, hogy egy ismeretlen nő, akinek a nevét sem jegyezte meg, bejelentkezett nála azzal, hogy Vitray Tamásnak szervez születésnapi partit, őt is szeretné meghívni. Az érdekelte, valóban lesz-e ilyen bulija. 

- Ő persze bánatos volt, hogy elszúrta a meglepetésemet. Egyébként soha nem megy sehova, legalábbis ilyen helyekre, ezért nagy dolog volt tőle, hogy megtisztelt a jelenlétével - mesélte a hetilapnak Vitray. 

Vitray Tamás és Földi Teri kétszer is egymásra találtak

Vitray Tamás és a Jászai Mari-díjas színésznő, Földi Teri tíz évig házasok voltak. A legendás televíziós arra nem emlékszik pontosan, mikor házasodtak össze, de arra igen, mikor és hogyan találkoztak először. 

Vitray Tamás és Földi Teri 13 év után találtak újra egymásra - Házasok voltak egy évtizedig

Vitray Tamás második feleségével, Földi Terivel tíz évig élt harmonikus házasságban.

Elolvasom
Ezt is szeretjük