Tolvai Reni a Glamour-gálán totál testhezálló ruhában domborított: 20 kilós fogyása után így néz ki

Tolvai Renin kívül számos magyar énekesnő vett részt a 2023-as Glamour-gálán. Mutatjuk, mit viseltek!

Énekesnők a 2023-as Glamour-gálán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2023-ban március 23-án, csütörtök este tartották meg a Glamour Women of the Year-gálát a Millenárison. Az eseményen számos hazai sztár tette tiszteletét, színésznők, énekesek és az internet sztárjai is végigvonultak a vörös szőnyeg helyetti "green carpeten”.

Mint a nagy, külföldi díjátadók esetében, hazánkban sem csak a díjazottakra vetődik rivaldafény, sokan arra is végtelenül kíváncsiak, az esten részt vevő hírességek milyen ruhakölteményeket viseltek.

Énekesnők a 2023-as Glamour-gálán

Mint ahogy az előző évben, a szerkesztők idén is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az esemény teljesen környezetbarát legyen. A dress code is megfelelt a 21. századi ökomissziónak: a sztárok az "Öltözködj ökotudatosan!" felszólítás jegyében választották ki, mit viseljenek. Ki újrahasznosított anyagokból készült darabban, más egy már viselt szettben érkezett.

Tolvai Reni az utóbbi kategóriát erősítette, egy magazinfotózáson már láthattuk Kiss Márk tervezésében. A teljesen testhezálló darab kihangsúlyozta vonalait, ebben a fazonban igazán látszott, 20 kilós fogyása után milyen kirobbanó formában van.

Nem Tolvai Reni volt az egyetlen énekesnő, aki feltűnő jelenségként sétált végig a fotósok előtt. Mutatjuk a 2023-as Glamour-gála legjobban öltözött énekesnőit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nézd meg azt is, kik voltak a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjai!

Az est legszexibb sztárja címet Szabó Zsófi vihette volna el, aki egy Kerényi Virág által megálmodott, bőr miniruhában keltett nagy feltűnést. Képgalériánkban megnézheted a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait!

Szabó Zsófi überszexi bőrruhában: a Glamour-gála legdögösebb sztárja volt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Femina /Rátkai Márk

Ezt is szeretjük