Szabó Zsófi überszexi bőrruhában: a Glamour-gála legdögösebb sztárja volt

Képgalériában a 2023-as Glamour Women of the Year-gála legdögösebb ruhába öltözött sztárjai.

szabo-zsofi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2023-as Glamour Women of the Year-gálán a hagyományokhoz híven a kiemelkedő tehetség és női energia került a fókuszba, hat kategóriában díjazták a jelölteket csütörtök este a Millenárison. 

Az üzleti életben sikereket elérő nők Az év üzletasszonya kategóriájában várták a szavazatokat, itt Lilu győzedelmeskedett. Az év színésznője Kovács Patrícia lett, míg Sydney van den Bosch Az év közösségimédia-sztárja kategóriában bizonyult az olvasók kedvencének. A jelöltekről és a díjazottakról bővebben korábbi cikkünkben olvashatsz. 

Glamour-gála 2023

A GLAMOUR csapata idén is fontosnak tartotta, hogy a XXI. századi ökomissziónak megfelelő, környezetbarát eseményen ünnepelhessen. Az esemény dress code-ja szerint a sztárok már viselt és szívükhöz közel álló, újragondolt vagy éppen a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető vállalkozások, illetve hazai tervezők ruháiban jelentek meg. 

Az est legszexibb sztárja címet Szabó Zsófi vihette volna el, aki egy Kerényi Virág által megálmodott, bőr miniruhában keltett nagy feltűnést. Képgalériánkban megnézheted a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait!

Cover-fotó: Femina /Rátkai Márk

Nézd meg Szabó Zsófit a Just Clear Award Gálán is!

Szabó Zsófi lett Az év legfittebb női műsorvezetője a Just Clear Award Gálán, melyet októberben a Várkert Bazárban rendeztek. Képes összeállításunkban őt és azt est többi gyönyörű sztárját is láthatod. 

Ezt is szeretjük