Cserpes Laura irtó dögös volt a Glamour-gálán: képeken a díjátadó legszexibb ruhái

Képgalériában Cserpes Laura és a 2022-es Glamour Women of the Year-gálán legdögösebb ruhába öltözött sztárjai.

cserpes-laura-király-linda-sarka-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Immár hagyomány, hogy a Glamour magazin megünnepli azokat a nőket, akik kiemelkedő teljesítményükkel évek óta sikeresek a szakmájukban. 2022-ben a Marriott hotelben rendezték meg a Glamour Women of the Year gálát, amely során hat kategóriában avattak győztest.

Az eseményre nem csak a jelöltek kaptak meghívást. Számos híresség is megjelent, akik a szervezők kérésének megfelelően nem újonnan vásárolt szettekben, hanem már meglévő kedvencekben vagy vintage ruhadarabokban vonultak fel.

A Glamour-gála legdögösebb ruhái

Mindezt a környezettudatosság jegyében tették, hiszen a 2022-es gálán nem csak a sikeres nők kerültek fókuszba, az ökotudatosságra is nagy figyelmet fordítottak. Épp ezért nem vörös vagy az eddigi években megszokott rózsaszín szőnyegen fotózkodtak a hírességek, ezúttal „green carpeton” sétáltak végig.

Cserpes Laura is olyan szettet választott, amely a rajongói számára biztosan ismerős volt. FaUx stylist bőrkabátját egy fotózás során viselte korábban. A 33 éves énekesnő választotta az est egyik legdögösebb szerelését, a dzseki alá egy fekete, mélyen dekoltált koktélruhát húzott, amelynek testhezálló fazonja kihangsúlyozta nőies vonalait.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire vadítóan festett Cserpes Laura a szexi szettben, valamint csokorba szedtük a 2022-es Glamour-gála legdögösebben felöltözött sztárjait.

Ezt is szeretjük