Lilu a Glamour-gálán nem semmi ruhában vette át díját: íme a nyertesek

Íme a 2023-as Glamour Women of The Year díjátadó jelöltjei és nyertesei.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2023-as Glamour Women of the Year gálán hat kategória jelöltjei és számos ismert sztár jelent meg csütörtök este a Millenárison.

A GLAMOUR Women of the Year díj missziója immár 15 éve, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban. A szerkesztőség hitvallása változatlan: mindenki nyertes, aki egy női közösség részeként, integrálódva a férfiak által uralt társadalomban hangot tud adni annak, ami motiválja, ami bántja, ami foglalkoztatja, amit létrehozott, amit alkotott. 

Glamour WOTY 2023

A hagyományokhoz híven a kiemelkedő tehetség és női energia került a fókuszba, miközben a szerkesztőség továbbra is fontosnak tartja, hogy a 21. századi ökomissziónak megfelelő, környezetbarát eseményen ünnepelhessen, így a dress code "Öltözködj ökotudatosan!" volt. Eszerint a sztárok már viselt és szívükhöz közel álló, újragondolt vagy éppen a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető vállalkozások, illetve hazai tervezők ruháiban jelentek meg. 

lilu
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Lilu  ezt komolyan is vette: egy egyszerű, fekete nadrágban, ugyancsak fekete blúzban és csillogó csizmában vette át díját. A Liluland társalapítójaként és BODY+ME termékcsalád megálmodójaként Az év vállalkozója kategóriában jelölték, ennek megfelelően beszédét azzal zárta, hogy mindenki használjon fényvédőt. 

Az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR-közösség szavazatai alapján a Margaret Island együttes frontembere, Lábas Viki vihette haza a díjat.  Az év divattervezője idén Poprádi Flóra (CUKOVY), Az év sportolója cím boldog tulajdonosa Pap Bianka paralimpikon, többszörös világ- és Európa-bajnok úszónő.  Sydney van den Bosch Az év közösségimédia-sztárja kategóriában bizonyult az olvasók kedvencének.

Mérő Vera, Lilu, Kovács Patrícia, Sydney van den Bosch, Pap Bianka, Poprádi Flóra és Lábas Viki.
Mérő Vera, Lilu, Kovács Patrícia, Sydney van den Bosch, Pap Bianka, Poprádi Flóra és Lábas Viki.
Fotó: GLAMOUR

Az év színésznője a számos filmből, sorozatból és színházi előadásokból jól ismert Kovács Patrícia lett, aki szerint furcsán állunk a díjakhoz, azok egy részét nem a teljesítmény alapján adják, ezért is fontosak azok, amiket a közönség szavaz meg. Rövid beszédét azzal zárta: "Járjatok színházba, mert az szexi!" 

A 2022-es GLAMOUR Women of the Year jelöltjei és díjazottjai:

Az év divattervezője
Györök Bori, Kaptay Annamária, Poprádi Flóra /CUKOVY/, Szécsenyi Ági & Vágó Vanessa /OAT AVA/, Tóth Melinda /DAIGE/

Az év színésznője
Dobos Evelin, Kovács Patrícia, Rujder Vivien, Stork Natasa, Sztarenki Dóra

Az év énekesnője
Dárdai Blanka, DEVA, Lábas Viki, Sena Dagadu, Veres Mónika NIKA

Az év vállalkozója
Árvai Anita /VEGANEETA/, Flórián Fanni /SZEMES OPTIKA/, Kende-Hofherr Kriszta, Lilu, Pap Sára /TEJMADÁR/

Az év közösségimédia-sztárja
DJ Yamina, Fuller Bianka, Kárpáti Rebeka, Lady Szomjas, Sydney van den Bosch

Az év sportolója
Kozák Luca, Pap Bianka, Senánszky Petra, Rybanská Natasa, Zsiga Melinda

„Az év hősnője” különdíjat minden évben egy olyan szervezet vagy közszereplő kapja meg, melynek vagy akinek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. 2023-ban az író, publicista és jogvédő Mérő Veráé az elismerés, akinek célja, hogy a társadalom befogadható tudatosításával hatékonyan tegyen egy áldozatbarátabb, együttérzőbb Magyarországért.

Ezt is szeretjük