Felismered Lékai-Kiss Ramónát smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Képeken mutatjuk, hogy festenek hazai sztárjaink smink nélkül.

kiss-ramona-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közösségi média elterjedésével nem csak a kapcsolattartás lett pofonegyszerű, a sztárok is közelebb kerültek a közönséghez. Ezeken a felületeken közvetlenül tudnak kommunikálni a rajongóikkal, és azt mutatnak meg az életükből, amit csak akarnak. 

Sokan közülük arra használják az Instagramot, hogy olyan oldalukat tárják fel, amelyre a televízióban csak ritkán van lehetőségük. Az például nem sokszor fordul elő a sztárok életében, hogy smink nélkül álljanak a kamerák elé. 

Kiss Ramóna smink nélkül és kifestve

Kiss Ramónától is a tökéletes külsőt szokhattuk meg: a 36 éves műsorvezetőt 2017 óta láthatjuk nagyszabású produkciók háziasszonyaként, ahol mindig profi szakemberek teszik kifogástalanná a megjelenését. Hogy eloszlassa ezt az illúziót, az oldalán nem fél megmutatni, hogy ő sem így kel ki az ágyból. Bátran posztol olyan felvételeket magáról, amelyeken egy gramm festék sincs az arcán.

Nem ő az egyetlen híresség, aki a természetesség jegyében felvállalja a rajongói előtt, hogy néz ki smink nélkül. Képes összeállításunkban megnézheted további négy sztár festetlen arcát.

Nézegess még több hazai sztár smink nélkül!

Képes összeállításunkban nemcsak Herceg Erikát láthatod smink nélkül és kifestve, hanem az X-Faktor eddigi női mentorait is. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük