Felismered Lékai-Kiss Ramónát smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Képeken mutatjuk, hogy festenek hazai sztárjaink smink nélkül.

Kiss Ramóna smink nélkül és kifestve
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közösségi média elterjedésével nem csak a kapcsolattartás lett pofonegyszerű, a sztárok is közelebb kerültek a közönséghez. Ezeken a felületeken közvetlenül tudnak kommunikálni a rajongóikkal, és azt mutatnak meg az életükből, amit csak akarnak. 

Sokan közülük arra használják az Instagramot, hogy olyan oldalukat tárják fel, amelyre a televízióban csak ritkán van lehetőségük. Az például nem sokszor fordul elő a sztárok életében, hogy smink nélkül álljanak a kamerák elé. 

Kiss Ramóna smink nélkül és kifestve

Kiss Ramónától is a tökéletes külsőt szokhattuk meg: a 36 éves műsorvezetőt 2017 óta láthatjuk nagyszabású produkciók háziasszonyaként, ahol mindig profi szakemberek teszik kifogástalanná a megjelenését. Hogy eloszlassa ezt az illúziót, az oldalán nem fél megmutatni, hogy ő sem így kel ki az ágyból. Bátran posztol olyan felvételeket magáról, amelyeken egy gramm festék sincs az arcán.

Nem ő az egyetlen híresség, aki a természetesség jegyében felvállalja a rajongói előtt, hogy néz ki smink nélkül. Képes összeállításunkban megnézheted további négy sztár festetlen arcát.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nézegess még több hazai sztár smink nélkül!

Képes összeállításunkban nemcsak Herceg Erikát láthatod smink nélkül és kifestve, hanem az X-Faktor eddigi női mentorait is. 

Herceg Erikára smink nélkül rá sem ismerni: ennyire másképp néz ki az X-Faktor mentora festék nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük