Lilu és Ördög Nóra közös műsorvezetése nem működött: a szőke tévés kitálalt, miért

Lilu és Ördög Nóra az RTL 25 évét felölelő sorozatban mesélt közös műsorvezetésükről, amely nem volt működőképes.

ordog-nora-liluval-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lilu és Ördög Nóra éveken át az RTL Klub meghatározó arcai voltak, de közös műsorban csak egyszer láthattuk őket, 2012-ben, a Csillag Születik negyedik szériájában.

A kamerák előtt teljesen máshogyan viselkedtek, mint a valóságban, erről az RTL-nek a jubileumi, a csatorna 25. évfordulóját ünneplő műsorában meséltek.

Lilu és Ördög Nóra

Míg Lilu platinaszőke hajú, távolságtartó szépségnek tűnt a nézők számára, addig Ördög Nórára sokkal inkább a fiús, határozott fellépés volt jellemző. Ennek ellenére Lilu lett a vagányabb karakter, Ördög Nóra kedves személyisége mindenkit levett a lábáról.

Ördög Nóra és Lilu 1650
Fotó: RTL Klub/Csillag születik

A Csillag Születik tehetségkutató forgatásaikor sokszor hallhattuk azt a pletykát, miszerint a két műsorvezető között rivalizálás folyt. Ez sosem látszódott a képernyőn, azonban most a két sztár elárulta, hogy mi is az igazság. 

Mindketten másként nyilatkoztak a közös munkáról. Ördög Nóra úgy vélte, tökéletes párost alkottak, és egymásra tudtak hangolódni. Lilu más véleményen volt, szerinte egyáltalán nem illett össze a két ellentétes stílus.

Annyira más a műsorvezetői stílusunk, ami nem jól erősítette fel egymást

- idézte szavait a story.hu

Nézd meg a Csillag Születik sztárjait - egykor és most fotók!

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor a tévénézők megismerték az RTL Klub különleges tehetségkutatójában. Képes összeállításunkban nemcsak Utasi Árpit, hanem a Csillag Születik többi emlékezetes szereplőjét is láthatod.

Cover-fotó: RTL Klub/Csillag születik

Ezt is szeretjük