Friss fotón a 28 éves Utasi Árpi: a Csillag Születiket még gyerekként nyerte meg
Utasi Árpi 14 éves volt, amikor megnyerte a Csillag Születik első, 2007-es évadát. Ma már felnőtt férfi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor a tévénézők megismerték az RTL Klub különleges tehetségkutatójában. A Csillag Születikben nemcsak énekesek és zenészek, hanem vers- és prózamondók, táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták és bűvészek is megmutatták a tehetségüket.

A szőke kisfiú Az Indul a bakterházból ismert Regős Bendegúz monológjával szórakoztatta a közönséget. A nézők vastapssal, a zsűri pedig magas pontszámmal, így továbbjutással jutalmazta.

Utasi Árpi, a Csillag Születik mesemondója egykor és ma

A műsorban elárulta, hogy három lánytestvérére gyakran vigyáz, akik nagyon szeretik, ha mesét mond nekik. Amikor jelentkezett a műsorba, szülőfalujában, a vajdasági Csantavéren már régóta népszerű volt, egy falunap például elképzelhetetlen volt a fellépése nélkül. 

A Csillag Születik 2007. december 22-i döntőjét a közönség szavazatai alapján végül Utasi Árpi nyerte meg. A műsor után a Veszprémi Petőfi Színház Indul a bakterház című darabjának főszerepét játszhatta el, amit 2008 márciusában mutattak be. 2010-ben egy szabadkai kiadó szerződtette két évre mesemondónak. Ugyanezen év szeptemberétől mezőgazdasági gépszerelő szakon megkezdte tanulmányait egy topolyai iskolában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt követően eltávolodott a rivaldafénytől, 2018-ban a Story magazinnak még azt mesélte, hogy Csantavéren, egy helyi malomban dolgozik, 2019 nyarán a Szabad Magyar Szó azt írta, hogy Magyarországra költözött, és Kecskeméten dolgozik. A közösségi oldalán sem igazán aktív, de idén, augusztus 20-án új profilképet tett ki magáról az immár 28 éves férfi. 

Képes összeállításunkban nemcsak Utasi Árpit, hanem a Csillag Születik többi emlékezetes szereplőjét is láthatod. 

Ezt is szeretjük