Friss fotón a 28 éves Utasi Árpi: a Csillag Születiket még gyerekként nyerte meg

Utasi Árpi 14 éves volt, amikor megnyerte a Csillag Születik első, 2007-es évadát. Ma már felnőtt férfi.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor a tévénézők megismerték az RTL Klub különleges tehetségkutatójában. A Csillag Születikben nemcsak énekesek és zenészek, hanem vers- és prózamondók, táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták és bűvészek is megmutatták a tehetségüket.

A szőke kisfiú Az Indul a bakterházból ismert Regős Bendegúz monológjával szórakoztatta a közönséget. A nézők vastapssal, a zsűri pedig magas pontszámmal, így továbbjutással jutalmazta.

Utasi Árpi, a Csillag Születik mesemondója egykor és ma

A műsorban elárulta, hogy három lánytestvérére gyakran vigyáz, akik nagyon szeretik, ha mesét mond nekik. Amikor jelentkezett a műsorba, szülőfalujában, a vajdasági Csantavéren már régóta népszerű volt, egy falunap például elképzelhetetlen volt a fellépése nélkül. 

A Csillag Születik 2007. december 22-i döntőjét a közönség szavazatai alapján végül Utasi Árpi nyerte meg. A műsor után a Veszprémi Petőfi Színház Indul a bakterház című darabjának főszerepét játszhatta el, amit 2008 márciusában mutattak be. 2010-ben egy szabadkai kiadó szerződtette két évre mesemondónak. Ugyanezen év szeptemberétől mezőgazdasági gépszerelő szakon megkezdte tanulmányait egy topolyai iskolában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt követően eltávolodott a rivaldafénytől, 2018-ban a Story magazinnak még azt mesélte, hogy Csantavéren, egy helyi malomban dolgozik, 2019 nyarán a Szabad Magyar Szó azt írta, hogy Magyarországra költözött, és Kecskeméten dolgozik. A közösségi oldalán sem igazán aktív, de idén, augusztus 20-án új profilképet tett ki magáról az immár 28 éves férfi. 

Képes összeállításunkban nemcsak Utasi Árpit, hanem a Csillag Születik többi emlékezetes szereplőjét is láthatod. 

Ezt is szeretjük