Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora: a 46 éves sztár most így néz ki

Malek Miklós a tehetségkutató után visszatért Amerikába, ahol az X-Faktor előtt is élt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idősebb Malek Miklós zeneszerző, Toldy Mária énekesnő, énektanár, valamint lányuk, Malek Andrea színésznő és énekesnő után 2010-ben az ifjabb Malek Miklós producer és zeneszerző is országosan ismertté vált, amikor az X-Faktor első szériájában mentor lett.

Három évadon át volt a tehetségkutató zsűritagja. A második évadban a 25 év felettiek kategóriájában az ő mentoráltja, Kocsis Tibor nyert. A harmadik évadban a lányok csapatát mentorálta, akkor Antal Timi a második, Csobot Adél a harmadik helyen végzett. 

Malek Miklós, az X-Faktor egykori mentora 

Érdekes, hogy a jubileumi, 10. évadban egykori mentoráltja, Csobot Adél lesz a széria új női mentora. Malek Miklós a Fókuszban videóüzenetben gratulált egykori pártfogoltjának. 

malek-miklos-2021
Fotó: RTL Klub/Fókusz

"Szia Adél! Gratulálok, hallottam a nagy hírt! Nagyon büszke vagyok, hogy az egykori mentoráltamból mentor lesz. Majd megtapasztalod, milyen az asztal másik oldalán izgulni másokért. Ehhez talán annyi tanácsot adnék, hogy hallgass a szívedre, bízz a megérzéseidben, és állj ki a véleményedért, még akkor is, ha nem értenek mások veled egyet! Sok sikert kívánok, és örömmel szeretném tudatni, hogy már tudom, hol van Nagykároly" - zárta viccesen az üzenetet a 46 éves sztár. 

Amikor Csobot Adél megjelent a zsűritagok előtt a válogatón 2012-ben, azzal mutatkozott be, hogy Nagykárolyból jött, és énekelni akar. Malek Miklós megkérdezte: Nagykároly, az hol van?

malek-miklos-2012
Fotó: RTL Klub/Fókusz

"Erdélyben, Miklós!" - vágta rá meglepetten az érettségi előtt álló lány, mire a kissé leteremtett zsűritag bocsánatot kért. 

"9 év után újra az X-Faktorban! Csak most a másik oldalon! Hát nem elképesztő?! Hiszem, hogy véletlenek nincsenek. A legnagyobb szeretettel és nyitottsággal vágok bele ebbe az új feladatba! Miklós azt üzente nekem, hogy a szívemre hallgassak, és a szívemmel hallgassak! Így lesz!!!" - írta posztjában Csobot Adél. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Malek Miklós szüleitől nemcsak a zene szeretetét, hanem tehetséget is örökölt: 14 évesen már a televíziónak írt zenét, 17 esztendősen Gergely Róbert Nem kell más című dalában működött közre, de dolgozott a Hip Hop Boyz együttessel, Csonka Andrással vagy a Roy & Ádám duóval is. A Zeneakadémia elvégzése után az Amerikai Egyesült Államokba ment, hat évet élt New Yorkban, majd 2006-ban Los Angelesbe költözött. 

malek-miklos-x-faktor
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Csak a 2010-es X-Faktor miatt tért haza, miután felkérték a tehetségkutató egyik mentorának. A harmadik évad végén, 2012 decemberében jelentette be, hogy a következő évben már nem kíván részt venni. Azóta csak ritkán hallani róla. 

Annyit azért tudni, hogy 2013-ban vette feleségül lengyel származású párját, Kasia Klisowskát. Az esküvőt Mauin, a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén tartották.

Összesen több mint 15 millió példányban keletek el az albumok, amelyekben eddigi karrierje során közreműködött , sokféle előadóval dolgozik, kicsivel és naggyal egyaránt, akik között néha van egy pár nagy sztár is. Például Anastacia vagy Jennifer Lopez egy-egy dalának elkészítésében vett részt, a Love Don't Cost a Thing az első nagy lépés volt az Amerikai karrierjében, J-Lo slágerében hangszerelőként működött közre. 2019-ben Ariana Grandéval, a fiatal, Grammy-díjas énekesnővel dolgozott együtt hangszerelőként és hangmérnökként.

- Ez az a típusú munka, amikor engem azért hívnak, mert nem működik valami. Én vagyok a zenedoktor. Akkor hívnak, amikor már mindent megpróbáltak, de még mindig nem működik. Ilyenkor jön a telefon, hogy ennek az okát meg kellene fejteni, lehetőleg péntekig - mesélte 2020 februárjában a Reggeliben

A Szomszédok fontos női mellékszereplői ma

Malek Andrea 1989 és 1993 között Szalóki Eszter mentőgyakornokot alakította a Szomszédokban, aki miatt veszélybe került Mágenheimék házassága, a doktor ugyanis belehabarodott. Ennek ellenére kedvelték a nézők a szép, mosolygós lányt. Képes összeállításunkban megnézheted a Szomszédok fontos női mellékszereplőit: mennyit változtak az évek során, és mivel foglalkoznak ma. 

Ezt is szeretjük