Meglepő, Papp Gergővel miért szakított több barátnője is: ezért adták ki az útját

Papp Gergő a Reggeliben vallotta be, mi miatt vesztette el több barátnőjét. Peller Mariann nagyon meglepődött az okon.

papp-gergő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2023 januárjától a Reggeli egy új szegmenssel gazdagodott: minden adásban van egy vita, amelyben egy, a közéletben sokszor felmerülő problémát járnak körbe szakértőkkel és hírességekkel. A február 13-i adás során a férfi és a női sofőrök közti különbségeket boncolgatták.

Az adás műsorvezető-párosa Peller Mariann és Papp Gergő volt - akik maguk is tudtak nyilatkozni a témában, hiszen mindketten évek óta vezetnek.

Papp Gergő barátnői

Előbbi kifejtette, bár az emberek fejében az él, hogy a nők a kevésbé ügyes sofőrök, ő akármikor valamilyen problémát észlel az utakon, rendre azt tapasztalja, férfi ül a volán mögött. Azt is elismerte, sokszor stresszlevezetés számára a vezetés, és előfordul, hogy káromkodik útközben.

reggel
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Papp Gergő csak helyeselni tudott, majd egy vallomással folytatta. Neki már különösen oda kell figyelnie, milyen szavak hagyják el a száját, amikor vezet.

- Figyelnem kell erre, mert több barátnőmet elvesztettem emiatt, nem bírták - árulta el.

Erre Peller Mariann visszakérdezett, hogy ő is olyan sofőr-e, aki vezetés közben oktatja a másikat. Bólogatott, és hozzátette, ez is egy olyan dolog, amiről le kell szoknia.

Szabó Zsófinak beszólt Osváth Zsolt

Szabó Zsófi a Reggeliben mondta el véleményét egy fontos témáról, amely a gyermekek TikTok-nézési szokásairól és az ott látható kényes, sokszor szexuális töltetű tartalmakról szólt. Osváth Zsolt azért akadt ki rá, mert szerinte nem állt elég komolyan a témához.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük