"Szép, ellenben nem túl okos" - Szabó Zsófinak ezért szólt be vendége az adás után

Szabó Zsófira nagyon kiakadt Osváth Zsolt, aki a Reggeli vendégeként kapcsolódott be egy fontos beszélgetésbe.

Szabó Zsófinak beszólt Osváth Zsolt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi a Reggeliben mondta el véleményét egy fontos témáról, amely a gyermekek TikTok-nézési szokásairól és az ott látható kényes, sokszor szexuális töltetű tartalmakról szólt. 

A Blikk szúrta ki, hogy a beszélgetésbe Osváth Zsolt is becsatlakozott vendégként, méghozzá Skype-ról. A youtuber nagyon kiakadt Szabó Zsófira, szerinte nem állt elég komolyan a témához.

Szabó Zsófinak beszólt Osváth Zsolt

Szabó Zsófi azt nyilatkozta a téma kapcsán, hogy szerinte csak azoknak dob fel ilyen jellegű tartalmakat a TikTok algoritmusa, akik alapvetően hasonló témákra keresnek rá.  

szabo-zsofi-kepe
Fotó: RTL/Sárosi Zoltán

Osváth Zsolt nagyon felháborodott a megjegyzésen, úgy érezte, a műsorvezető ki nem állhatja őt, ezért is mondott ellent az ő véleményének. 

- Annyira gyűlöl, hogy adásonként nagyjából két-háromszáz nettóért sem tud profizmust színlelni, és nem tudja visszanyelni az epét, amit felokád tőlem. Az a szülő, aki képes a tényekkel, a józan ésszel és anyai alapértékekkel szembe menni, annyira kivan tőlem.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A ZSHOW time sztárja kifejtette a véleményét Szabó Zsófiról, aki szerinte nem megfelelően reagált egy nagyon fontos és kényes témára.

- A Reggeli szép, ellenben nem túl okos tablethordozója azt gondolja, hogy én szabadidőmben arra recsk*zom, hogy a travik gyerekek előtt szexelnek, ezért is dobja fel nekem a TikTok ezeket.

osvath-zsolt
Fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP/Tulok András

Szerinte a műsorvezető igazán utánanézhetne az adott témának, mielőtt elbagatellizálva nyilatkozna róla élő adásban. Még azt is hozzátette, hogy ha bizonytalan valamiben, jobban tenné, ha tanácsot kérne a kolléganőitől.

- Az, hogy édesapád Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész volt, még nem jogosít fel arra, Zsófi, hogy csak azért, mert valakit utálsz, bagatellizálj egy ilyen helyzetet. Ha össze akarnád zavarni a napirended, és mondjuk jóindulatra, ne adj Isten gondolkodásra vagy olvasásra szánnád az időd. Megjegyzem, egyébként egy műsorban dolgoztok a szellemi és lelki reciprokjaiddal - ott van Szabados Ági vagy a Peller lányok -, kérj tőlük tanácsot! Nem szégyen, hidd el!

Szabó Zsófi anyja és öccse

Az öccse három évvel fiatalabb nála, Gyuszi - vagy ahogy a családban becézik, Gyuszkó - jóképű pasi lett harmincéves korára. A kommentelők Pálma asszonyt látva sem fukarkodtak a dicsérő szavakkal, nem győztek gratulálni Szabó Zsófinak ahhoz, milyen szép édesanyja van.

Szabó Zsófi fiatalos édesanyja és öccse egy fotón: Pálma szépségén ámulnak a kommentelők

Szabó Zsófi a szilveszteri ebédet édesanyjával és öccsével költötte el 2022-ben. Ritka fotó készült róluk hármasban.

Elolvasom

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük