Az 55 éves Xantus Barbara miniruhába bújt: így néz ki most a sorozatsztár

Xantus Barbara kirobbanó formában van, amit a Reggeliben mutatott meg.

xantus-barbara
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Xantus Barbara az elmúlt tíz évben nehéz időszakon ment át, most azonban újult erővel vágott bele az évbe. 

A nézők legnagyobb örömére a színésznőt újra viszontláthatjuk a Drága örökösök című sorozatban, amelyben igazi jellemfejlődésen esik át a karaktere, Ibolya is.

Xantus Barbara miniruhában

Az 55 éves sztár le sem tagadhatná, hogy jól érzi magát a bőrében: a  Reggeli stúdiójában, ahol a terveiről és céljairól is beszélt,  miniruhában jelent meg, ami kihangsúlyozta karcsú alakját és formás lábait. 

- Jól vagyok, sokat forgatok. Hála istennek boldogan és kihívásokkal tele kezdtem az évet. A Drága örökösökben Ibolyaként egy teljesen új alakváltozással térek vissza, ez egyfajta megújulás lesz.

A színésznő nem fél kilépni a komfortzónájából, szeret kísérletezni a hajával és a megjelenésével is, amellyel mindig izgalmat csempész a mindennapjaiba.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Velem kapcsolatban megszokhatták már a nézők ezt. Most igyekszem a lágyabb Ibolyát is megmutatni, egy teljesen másik élethelyzetben. A hajamat sokszor változtatom, ha gondolok egyet, akkor megcsináltatom másra. Azonnal nem mindig lesz jó, de ahogy változom, úgy alakul ez is hozzám.

Xantus Barbara úgy érzi, számára most jött el a nagy lépések ideje, izgalommal néz a jövőbe.

- Az elmúlt 10 évem a válás után nehezebb volt, úgy érzem, most jött el igazán az én időm. Nagyon sokáig összevissza kerestem azt az egyetemista lányt, aki egykor voltam, és így tudtam kicsit tovább fejlődni.

xantus-barbara-kep
Fotó: RTL/Reggeli

Nagy örömmel mesélt arról is, hogy régi hobbijainak köszönhetően ismét lelkesen éli meg a mindennapokat. Bomba formáját a rengeteg futásnak és annak köszönheti, hogy azzal foglalkozik, amit igazán szeret. 

- Színésznőként nagyon fontos, hogy a szememben legyen az a gyermeki fény és tudjak tovább lépni. Most írok megint, és rá kellett jönnöm, hogy nekem ez az egyik vénám. A másik ilyen a rajzolás, amit akkor kezdtem el, amikor a kislányom egyszer mellettem aludt. Emellett sportolok, futok mindennap és kötni is nagyon szeretek. 

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert szerelme

Az RTL két sorozata, A mi kis falunk és a Drága örökösök sokak kedvence. Érdekes, hogy a két széria egy-egy szereplője a forgatások során egymásba szeretett. A Drága örökösök lovászfiúját, Danit alakító Mohácsi Norbert és A mi kis falunk boltosát, Nellit játszó Mikecz Estilla több mint két éve alkotnak egy párt.

Cover-kép:RTL/Vacsoracsata

Ezt is szeretjük