A Szomszédok Vágási Jutkája ritkán látott fiával a címlapon: a 32 éves Bence ilyen helyes pasi

Ivancsics Ilona fia a színésznő első házasságából született. Csernák Bence évek óta külföldön él.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szomszédok Vágási Jutkájaként egy egész ország tekintett rá szinte családtagként a ’80-as, ’90-es években. Bár Ivancsics Ilonával a közönség minden csütörtökön találkozhatott a képernyőn keresztül, a színésznő ügyelt rá, hogy elkülönítse a munkát és a magánéletét.

Épp ezért sem párkapcsolatairól nem beszélt sűrűn, sem szeretteit nem mutatta meg a nyilvánosság előtt sűrűn. 

Ivancsics Ilona fiával a címlapon

A Meglepetés magazinnal ezúttal viszont kivételt tett, ritkán látott fiával együtt mosolyogtak a címlapon. Bence Ivancsics Ilona első, Csernák Jánossal kötött házasságából született. Immár 32 éves, jóképű pasiként fotózták édesanyja mellett.

Anya és fia között erős a kapocs, mindent megbeszélnek egymással, és kincsként tartják becsben a közösen töltött pillanatokat. Utóbbi nem véletlen, Bence évek óta külföldön dolgozik fotósként.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Korábban öt évet élt Londonban, két éve pedig Barcelonában lakik. Bár gyakran beszélünk telefonon, a fiam ölelése, mosolya és személyes jelenléte nagyon hiányzik. A mai napig nehéz megszoknom, hogy távol került tőlem. 

ivancsics
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Bár üresnek érzi a házat Bence nélkül, nincs kétsége afelől, hogy jól döntött a külföldi karriert illetően.

- Nagyon büszke vagyok rá, tehetséges és ambiciózus fiatalember. Végigjárta a szamárlétrát, és ma már világhírű divatcégek - Calvin Klein, Levi’s és a Mango - számára készít képeket.

A 67 éves Frajt Edit így él napjainkban

Frajt Edit pár éve visszavonult egy időre, és a mai napig kevés színházi és szinkronmunkát vállal. A folytonos pörgés és a munkával járó utazás már nem hiányzik neki, ahogy Budapest sem. 28 éve vidéken élnek a férjével.

67 éves lett Frajt Edit: a Szomszédok Mágenheim Julija így éli ma napjait

Frajt Edit 28 éves koráig élt a belvárosban. A zsúfolt, nyüzsgő Budapesttől ma már menekül.

Elolvasom

Borítóképek: Femina/Kiss Marietta Panka

Ezt is szeretjük