A mi kis falunk és a Drága örökösök színészei egymásba szerettek: a forgatás hozta össze őket

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert egy közös munka során szeretett egymásba, két éve élnek boldog párkapcsolatban.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL két sorozata, A mi kis falunk és a Drága örökösök sokak kedvence. Érdekes, hogy a két széria egy-egy szereplője a forgatások során egymásba szeretett.

A Drága örökösök lovászfiúját, Danit alakító Mohácsi Norbert és A mi kis falunk boltosát, Nellit játszó Mikecz Estilla több mint két éve alkotnak egy párt.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert szerelme

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a színészek kilenc évvel ezelőtt látták meg először egymást a Kaposvári Egyetemen, a kettőjük között lévő vonzalom már akkor egyértelmű volt. Ekkor még nem mertek lépni egymás felé, azonban két évvel ezelőtt minden megváltozott.

Egy közös munkának köszönhetően egyre többet találkoztak és egymásba szerettek. A Storynak beszéltek a párkapcsolatukról és arról, hogy hogyan élik meg együtt a mindennapokat. Mikecz Estilla számára párja a támasza, amelyre nagyon büszke.

- A tiszteletet és a jól segítő szeretetet tanultam meg tőle. Nagyon szeretem Norbiban a humorát és azt, hogy bármilyen helyzetben erős támaszom tud lenni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A szerelmeseket még egymás rossz tulajdonságai sem tántoríthatják el egymástól.

- Néha hajlamos halogatni a dolgokat, időnként kicsit felbosszant. Viszont igyekszem ilyen esetben támogatóan segíteni. Már rájöttem, hogy az ő „idegesítő” tulajdonságai jó tükröt tartanak nekem - mesélte A mi kis falunk színésznője.

A Drága örökösök lovászfiúja szerint elképzelhetetlen lenne számukra, hogy sokáig haragudjanak a másikra egy vitát követően.

- Nem nagyon hergeljük magunkat bele ilyen szituációba, hogy ne szóljunk sokáig egymáshoz. Rövid ideig tart csak.

Párkapcsolatuk titka abban rejlik, hogy kölcsönösen odafigyelnek egymásra és a dicséretekkel sem bánnak szűkmarkúan.

mohacsi-norbert-kepe
Fotó: RTL/Oltári csajok

- Nagyon gyakran megdicsérjük egymás külsejét! Mindennap többször, rengetegszer kifejezzük azt egymásnak, hogy mennyire tetszik nekünk a másik. Erre, azt hiszem, mindkettőnknek igénye van - mesélte Mikecz Estilla. 

Sodró Eliza és Rusznák András szerelme

Sodró Eliza és Rusznák András, vagy ahogy A mi kis falunk nézői ismerik őket, Saci és Bazsó 2016 óta dolgoznak együtt a Radnóti Színházban, egyszerre szerződtek oda. Munkakapcsolatból bontakozott ki a szerelmük, amelyet egészen 2021 decemberéig titkoltak. Ekkor derült ki, a való életben egy párt alkotnak, az eljegyzés is megvolt köztük.

A mi kis falunk két szereplője eljegyezte egymást: munkakapcsolatból lett szerelem Sodró Eliza és Rusznák András között

Sodró Eliza és Rusznák András 2016-ban szerződtek a Radnóti Színházhoz. A sorozaton kívül sok darabban is együtt játszanak.

Elolvasom

Cover-kép: RTL 

Ezt is szeretjük