A mi kis falunk és a Drága örökösök színészei egymásba szerettek: a forgatás hozta össze őket

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert egy közös munka során szeretett egymásba, két éve élnek boldog párkapcsolatban.

mikecz-estilla-mohacsi-norbert-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL két sorozata, A mi kis falunk és a Drága örökösök sokak kedvence. Érdekes, hogy a két széria egy-egy szereplője a forgatások során egymásba szeretett.

A Drága örökösök lovászfiúját, Danit alakító Mohácsi Norbert és A mi kis falunk boltosát, Nellit játszó Mikecz Estilla több mint két éve alkotnak egy párt.

Mikecz Estilla és Mohácsi Norbert szerelme

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a színészek kilenc évvel ezelőtt látták meg először egymást a Kaposvári Egyetemen, a kettőjük között lévő vonzalom már akkor egyértelmű volt. Ekkor még nem mertek lépni egymás felé, azonban két évvel ezelőtt minden megváltozott.

Egy közös munkának köszönhetően egyre többet találkoztak és egymásba szerettek. A Storynak beszéltek a párkapcsolatukról és arról, hogy hogyan élik meg együtt a mindennapokat. Mikecz Estilla számára párja a támasza, amelyre nagyon büszke.

- A tiszteletet és a jól segítő szeretetet tanultam meg tőle. Nagyon szeretem Norbiban a humorát és azt, hogy bármilyen helyzetben erős támaszom tud lenni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A szerelmeseket még egymás rossz tulajdonságai sem tántoríthatják el egymástól.

- Néha hajlamos halogatni a dolgokat, időnként kicsit felbosszant. Viszont igyekszem ilyen esetben támogatóan segíteni. Már rájöttem, hogy az ő „idegesítő” tulajdonságai jó tükröt tartanak nekem - mesélte A mi kis falunk színésznője.

A Drága örökösök lovászfiúja szerint elképzelhetetlen lenne számukra, hogy sokáig haragudjanak a másikra egy vitát követően.

- Nem nagyon hergeljük magunkat bele ilyen szituációba, hogy ne szóljunk sokáig egymáshoz. Rövid ideig tart csak.

Párkapcsolatuk titka abban rejlik, hogy kölcsönösen odafigyelnek egymásra és a dicséretekkel sem bánnak szűkmarkúan.

mohacsi-norbert-kepe
Fotó: RTL/Oltári csajok

- Nagyon gyakran megdicsérjük egymás külsejét! Mindennap többször, rengetegszer kifejezzük azt egymásnak, hogy mennyire tetszik nekünk a másik. Erre, azt hiszem, mindkettőnknek igénye van - mesélte Mikecz Estilla. 

Sodró Eliza és Rusznák András szerelme

Sodró Eliza és Rusznák András, vagy ahogy A mi kis falunk nézői ismerik őket, Saci és Bazsó 2016 óta dolgoznak együtt a Radnóti Színházban, egyszerre szerződtek oda. Munkakapcsolatból bontakozott ki a szerelmük, amelyet egészen 2021 decemberéig titkoltak. Ekkor derült ki, a való életben egy párt alkotnak, az eljegyzés is megvolt köztük.

Cover-kép: RTL 

Ezt is szeretjük