Az RTL Klub műsorvezetője gyerekként 120 kiló volt - Tuti, nem ismered fel ezen a fotón

Papp Gergő még csak-csak felismerhető a fotón, de a bal oldali sztár nem hinnénk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Harmincéves fotót posztolt az Instagram-oldalára Papp Gergő, amin egy olyan személlyel látható, aki kollégája az RTL Klub Reggelijében. 

A képen a 49 éves tévést még talán sokan felismerik, de a másik, banánt majszoló tinit nem hinnénk. 

Lakatos Márk és Papp Gergő barátsága

A kép másik szereplője a 45 éves Lakatos Márk stylist, műsorvezető, aki többször beszélt már arról, hogy gyerekként kifejezetten kövér volt. 17 éves korában 120 kilót mutatott alatta a mérleg. Mivel a nagymamája sok finom ételt készített neki, sokáig nem tudott lefogyni. Ahogy a kép is mutatja, hosszú volt a haja, emiatt sokszor lánynak nézték. Miután a tinédzserkort maga mögött hagyta, a pluszkilóknak is búcsút tudott inteni. 

És hogy honnan ismeri egymást Lakatos Márk és Papp Gergő? Egy közös franciaországi utazás hozta őket össze, ami majdnem négy hétig tartott. 

- Olyan csereprogramban vettünk részt, amiben nem volt csere, csak minket vittek ki. Óriási lehetőség volt szegény kis kelet-európai diákoknak, akik a francia nyelvet tanulták, hogy gáláns, franciaországi, "átmeneti nevelőszülők" fogadtak bennünket nyárra több hétre - mesélte 2013-ban Papp Gergő az Aktívnak.

- Négy hétre. Én olyan rosszul éreztem magamat, hogy számoltam a napokat - vallotta be Lakatos Márk, akinek a nyaralás ugyan nem volt az ínyére, de legalább már a vonaton szerzett magának egy életre szóló jó barátot.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ha összefutunk, nekem mindig ott van az a régi Márk, akit a vonaton zakatolva a büfékocsiban megismertem, és együtt rötyögtünk. Nagyon szórakoztató volt, és rettenetesen éleslátó, de a külseje abban volt leginkább meghatározható, hogy nagyon nagydarab volt. Bricsesz rövidnadrágot viselt, és hosszú hajat hordott - árulta el Pimaszúr, aki viszont a menő srácok táborát erősítette, volt egy karika fülbevalója is. 

A két sztár barátsága és az, hogy félszavakból is ismerik egymást, jól jött 2013-ban is, amikor a TV2 A Nagy Duett második évadában szerepeltek: Lakatos Márk Bangó Margit oldalán, Papp Gergő pedig Szulák Andrea partnereként énekelt a TV2 szórakoztató műsorában. Amióta Lakatos Márk csatlakozott 2018 áprilisában az RTL Klub Reggeli című műsorának csapatához, ugyancsak élvezik Papp Gergővel régi barátságuk előnyeit. 

Magyar sztárok gyerekkori fotói 

Felnőttkori fotóit elnézve nehéz elhinni, hogy az ország egyik legszebb és legkedvesebb színésznőjét, aki műsorvezetőként is dolgozik, az iskolában csúfolták, és meg is verték. Húgát, aki műsorvezető, és fogszabályzós, rövid hajú, szemüveges kislány volt, szintén sokat csúfolták. 

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Ezt is szeretjük