Orosz Barbara férjhez ment: a legnagyobb titokban házasodott össze francia párjával

Orosz Barbara eljegyzési gyűrűjét véletlenül vette észre műsorvezetőtársa a Mokkában.

orosz-barbara-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022 decemberében derült ki, hogy a Mokka műsorvezetőjének elrabolták a szívét: Orosz Barbara egy évig titkolta a párját.

Az is véletlenül derült ki az egyik adásban, hogy a francia férfi megkérte a kezét. Műsorvezetőtársa, Istenes László szúrta ki a csillogó gyémántgyűrűt a gyűrűsujján. 

Orosz Barbara férjhez ment

A Bors szemlézte a holnap megjelenő Hot! magazint, amelyből kiderült, a pár március első napjaiban a legnagyobb titoktartás közepette összeházasodott. Orosz Barbara azt nyilatkozta a lapnak, korábban mindketten féltek az elköteleződéstől, de amint rátaláltak egymásra, tudták, a másik nélkül egy percet sem akarnak élni.

orosz
Fotó: TV2/Mokka

- Korábban egyikünk sem akart házasodni, mindketten szinte menekültünk a komoly elköteleződés elől. Úgy érezzük, kompromisszum lett volna bárki mással összekötni az életünket. Mindketten kivártuk a hozzánk illő társat, nem siettettünk semmit, de tudtuk, hogy mit szeretnénk, és meg is teremtettük. Ezért a türelemért végtelenül hálásak vagyunk a sorsnak.

Januárban mesélt részletesebben kedveséről. Kiderült, Párizs utcáin ismerkedtek meg, a férfi teljesen ismeretlenül szólította le az egyik metrómegállóban. Akkor arról is beszélt, tökéletesen összeillenek 46 éves szerelmével: egyikük sem volt még házas, és gyermekük sem született.

Nézd meg Kulcsár Edina esküvői ruháját!

Kulcsár Edina is várandósan mondta ki az igent G.w.M-nek, igaz, az ő babapocakja már jóval nagyobb, mint Hardy Rékáé, hiszen a rapperrel tavaszra várják kislányukat. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük