Orosz Barbara és francia párja: filmbe illően ismerkedtek meg Párizsban

Orosz Barbara több égi jelet is kapott aznap, amikor belebotlott szerelmébe Párizs utcáit járva.

Orosz Barbara és párja megismerkedése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022 decemberében derült ki, hogy Orosz Barbara életébe megérkezett a szerelem. Egy évig titokban tartotta párja kilétét. A Mokka egyik év végi adásában azt is elárulta műsorvezetőtársának, hogy kiszemeltjével eljegyezték egymást.

Bár a férfi nem kér a szereplésből, és ezt a tévés tiszteletben tartja, a Best magazinnak adott némi betekintést a kapcsolatukba, elmesélte, hogyan találkoztak. 

Orosz Barbara megismerkedése a párjával

Orosz Barbara 18 éves kora óta rendszeresen utazik ki Franciaországba, előfordul, hogy évente kétszer is ellátogat Párizsba. Már maga a tény is meseszerű, hogy a szerelem városában botlott bele a nagy Őbe.

- Épp a szokásos szabadságomat töltöttem kint, és ha jobban belegondolok, már az is árulkodó jel volt, hogy anyukámék váratlanul felhívtak, van egy olyan érzésük, hogy hamarosan rám fog találni az igazi. Ez aznap reggel történt, amikor a lovagommal először összeakadt a tekintetünk - kezdte a visszaemlékezést.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Aznap egész nap járta a várost. Tizenkét centis tűsarkújában kétszer is megcsúszott az utcaköveken, végül úgy döntött, inkább metróra száll. Amíg várta, hogy a szerelvény befusson a megállóba, mellé lépett egy ismeretlen férfi.

- Megszólított, és emlékszem, azt kérdezte, hol vannak a kamerák, mert annyira filmbe illő a jelenet. Majd azt kérdezte, színésznő vagyok-e, mert a kisugárzásom lenyűgöző, illetve, hogy ugye nem vagyok francia, mire mondtam nevetve, hogy nem. 

orosz
Fotó: TV2/Mokka

Néhány percig beszélgettek, majd ahelyett, hogy telefonszámot cseréltek volna, másnap 11 órára megbeszéltek egy találkát. Érezték, hogy különleges lesz az a randi, és ez be is igazolódott. Tökéletesen kiegészítik egymást a 46 éves úriemberrel, eddig egyikük sem volt házas, és gyermekük sem született. 

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Feke Pál szerelmes fotón a párjával: Nóra gyönyörű volt az Operaházban

Feke Pál ritka közös képen mutatta meg szerelmét. Nórával több mint egy éve alkotnak egy párt.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük