Bálint Antónia és sármos párja: 3 éve vannak együtt Farkassal
Bálint Antónia és dr. Bársony Farkas 2020 elején találkoztak. A munkában és a magánéletben is nagy köztük az összhang.

bálint-antónia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor lánya iskoláskorba ért, Bálint Antónia egyik napról a másikra szüntette meg akkori Facebook-oldalát. Nem akarta, hogy ő legyen a téma gyermeke osztályában.

Visszavonult a nyilvánosságtól, civil szakmára váltott, és bankárként lett sikeres. Három évvel ezelőtt a szerelem is rátalált, a sármos dr. Bársony Farkassal 2020 elején találkoztak.

Bálint Antónia párja

Az Instagramra ugyan viszonylag gyakran tesznek ki közös fotókat, a nagyközönség ritkán láthatja őket együtt. A Best magazinban megmutatták az egyik képüket, a címlap jobb felső részén:

Az egykori szépségkirálynő és Farkas nemcsak a magánéletben, munkafronton is összeszokott párost alkot. Mindketten a Sharity nevű jótékonysági szervezet nagykövetei.

- Ma már együtt dolgozunk azon, hogy egy átlátható adományozási rendszer segítségével visszaadjuk az emberek adományozásba vetett hitét.

Zsidró Tamás párja

Zsidró Tamást először láthattuk együtt új párjával 2022 októberében. A sztárfodrász és civil kedvese az Inspiráló Nők gálaestjén mutatkoztak először egymás oldalán a nyilvánosság előtt.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük