Kulcsár Edina megmutatta esküvői ruháját: G.w.M oldalán ilyen menyasszony volt

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán mutatta, milyen ruhában ment feleségül G.w.M-hez.

kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és G.w.M szombaton titokban összeházasodtak: egy szűk körű, titkos esküvőn mondták ki a boldogító igent. 

A hétvégén csak egy olyan fotót posztoltak, amit alulról fotóztak, a fókusz pedig az egymást fogó kezükön, gyűrűiken és az ara gömbölyű babapocakján van. 

Kulcsár Edina esküvői ruhája

Kulcsár Edina most egy, a rapperrel készült egész alakos fotón mutatta meg, milyen menyasszonyi ruhát viselt az esküvőn, amit az Instagram-oldalára kattintva nézhetsz meg

A harmadik gyermekével várandós sztár a fotó mellett arról írt, mennyi támadást kell elviselnie, miközben ő sosem kívánt senkinek semmi rosszat. Igyekszik nem törődni a hazugságokkal, számárra az a legfontosabb, hogy a férje mellette áll, pajzsként védi, a nehézségek pedig csak még jobban összekovácsolják őket. 

„Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni.

Egy ideje így élem az életem, és mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még így várandósan is tűrni.

Sokszor nehéz nem reagálni velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított. A férjem szeretete és támogatása pedig az, ami nap mint nap körbeölel mint egy pajzs, és ez hatalmas lelkierővel ruház fel.

Vannak akiknek fáj más boldogsága és emiatt számunkra elég egyértelmű tényeken alapszik, hogy az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le! 

Sajnos az ilyen embereknek a sötétség az, ami nem engedi látni az igazi boldogságot, ott csak az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak, amit bármi áron képesek elérni, de én még ennyi gonoszság után is képes vagyok hinni a jóban és csak azt kívánom az ilyen embereknek, hogy gyógyuljanak meg!

Nekik is jár a boldogság, csak rossz helyen keresik! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam... és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz! 

Sosem éreztem még azt, hogy nem érdekel mi történik a világban, vagy, hogy ki mit mond rám ( legyen az hazugság is ), mert tudom, hogy Ő mellettem van, ráadásul a nehézségek csak még jobban összekovácsolnak! Köszönöm, hogy a feleséged lehetek!” - írta Kulcsár Edina a közösségi oldalán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egyik kommentelő azt írta, ő a helyében beperelné azokat, akik valótlan dolgokat állítanak róla, azokat tényként közlik. Kulcsár Edina azt válaszolta, nem hagyja magát, perre fog menni. 

Természetesen ez fog történni, ahogy minden más platformmal szemben akik így tettek. Semmi kedvem már ehhez az egészhez… de azért hagyni sem fogom magam, csak én nem a nyilvánosság előtt kívánom már ezt csinálni. Nem érdekel ki mit gondol, de akinek van egy kis esze és követi a történéseket, szerintem annak egyértelmű, hogy mi folyik itt! Annyira sajnálatos, hogy ilyen világot élünk!

Kulcsár Edina édesanyja

Kulcsár Edina a szépségét gyönyörű édesanyjától, a fotósként dolgozó Jakab Krisztinától örökölte, aki 2022 nyarán lett ötvenéves. A külseje alapján a korát kevesen tippelnék meg jól, és az is meglepő, hogy hamarosan háromszoros nagymama lesz. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük