Baji Balázs titokban megnősült: párja gyönyörű Daalarna ruhát viselt az esküvőn

Baji Balázs titokban feleségül vette párját, akivel első gyermeküket várják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó titokban megnősült. 

A 33 éves sztár március 11-én egy szűk körű, budapesti esküvőn hivatalosan is összekötötte az életét az Instagramról is jól ismert jógaoktatóval, Hardy Rékával.  

Baji Balázs esküvője

Baji Balázs tavaly novemberben, Párizsban, az Eiffel-toronynál kérte meg Hardy Réka kezét, a sportoló pedig idén Valentin-nap tudatta az Instagram-oldalán, hogy babát várnak. Az elmúlt hétvégén így polgári ceremónia keretében keltek egybe, a lakodalom szeptemberben lesz. 

- Nem is volt kérdés, hogy a Daalarna az egyetlen hely, ami felmerült bennem az esküvői ruhák kapcsán. Nem volt könnyű dolgom, hiszen nehéz megjósolni, hogy pár hónap múlva mekkora lesz majd a pocakom. Januárban, amikor az első ruhapróbára mentem, még pocakom sem volt, de a csípőm, derekam már elkezdett szépen szélesedni. Mindenképpen olyan ruhát kerestem, ami nem csipkés és viszonylag zárt a dekoltázs része, így gyorsan leredukáltam a találatok számát. A polgári szertartásra rövid ruhát, a szeptemberi eseményre pedig hosszú, uszályos ruhát szerettem volna – mesélte az újdonsült felség a Daalarna esküvői magazinjának, a Secret Storiesnak, mely egyedüliként exkluzív fotókat is mutathatott a vőlegényről és a menyasszonyról.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A polgári szertartásra a ruhámat nagyjából két perc alatt meg is találtuk a szalonban, de a szeptemberre szánt ruhánál sikerült megtalálnom a két legkülönbözőbb ruhát. Az egyik egy könnyű, letisztult, díszítés nélküli tüll ruha volt, a másik pedig pont ennek az ellentéte.

Baji Balázs és Hardy Réka 2022 májusában, a Katinka című film díszbemutatóján.
Baji Balázs és Hardy Réka 2022 májusában, a Katinka című film díszbemutatóján.
Fotó: Profimedia

A lánykérés után azt tervezték, hogy a szűk körű polgári szertartást mihamarabb megtartják, a barátokkal pedig a nyár folyamán ünnepelnek, de utóbbit felülírta a babavárás, így az szeptemberre tolódik.  

Mindkettejüknek ez a második házassága, de a válás ellenére magában a házasság intézményében nem csalódtak.  

- A házasság a mi értelmezésünkben egy gesztus, egy elköteleződés, egy erős ígéret a másik felé, hogy veled szeretném leélni az életemet, de a hétköznapokban ez kőkemény munka. Ha nem teszi bele mindkét fél a munkát hasonló arányokban, akkor se egy kapcsolat, se egy házasság nem tart örökkön-örökké – árulta el Réka.

Nézd meg Kulcsár Edina esküvői ruháját!

Kulcsár Edina is várandósan mondta ki az igent G.w.M-nek, igaz, az ő babapocakja már jóval nagyobb, mint Hardy Rékáé, hiszen a rapperrel tavaszra várják kislányukat. 

Ezt is szeretjük