Orosz Barbara ilyen gyönyörű menyasszony volt: férjével először szerepelt címlapon

Orosz Barbara és férje még két esküvőt fognak tartani a párizsi után, egyet Magyarországon, a másikat Provence-ban.

orosz-barbi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy tegnap mi is megírtuk, Orosz Barbara március harmadikán férjhez ment. Francia szerelmével a lehető legromantikusabb módon, Párizs legpatinásabb városházáján mondták ki az igent, ráadásul a helyszín közel volt ahhoz a metróállomáshoz, ahol filmbe illő módon megismerkedtek.

A Mokka műsorvezetője és kedvese gyakorlatilag az első pillanattól érezték, Isten is egymásnak teremtette őket. Sorsszerű volt a találkozásuk, és nagyon sok a közös bennük, korábban mindketten féltek az elköteleződéstől, előző kapcsolataikból alig akadt valaki, akit bemutattak volna a barátaiknak és családjuknak.

Orosz Barbara esküvője

Egymással kapcsolatban azonban nem volt kérdés, tudták, össze fognak házasodni. Az esküvővel viszont mindössze egy probléma merült fel: hogyan oldják meg, hogy mindkét család részt vegyen a lagzin. Idősebb rokonaikat nem szívesen ültették volna repülőre, így abban állapodtak meg, három szertartást tartanak. A Hot! magazin címlapfotója az első, párizsi menyegzőn készült - először mutatkoztak együtt nyilvánosan.

A tévés csodaszép menyasszony volt: klasszikus, hófehér csipkeruhában állt az oltár elé, amelyet a Daalarna divatház tervezője álmodott meg a számára.

- Az esküvőnkre Benes Anita tervezte a gyönyörű csipkeruhámat. Tökéletesen érezte, hogy mi állítja el a szerelmem lélegzetét, amikor megpillant. Vecsei Zsófi különleges fejdíszt álmodott meg nekem, Cagi barátnőm pedig egy szépséges düseszkabáttal lepett meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az elefántcsontszínű rózsacsokrot kedvesével közösen válogatták össze. Nem véletlenül esett épp erre a virágra a választásuk, így gondolatban még közös cicájuk, Rose is velük volt. Maga az esküvő meglepetés volt Orosz Barbara számára.

- Mindent úgy szervezett a párom, hogy még az étterem is az első találkozásunk egy kilométeres sugarában legyen.

A párizsi esküvőt egy magyar lagzi követi majd, és lesz még egy Luberonban, Provence - így mindenki, aki fontos számukra, velük ünnepelheti, hogy összekötötték az életüket.

Nézd meg Kulcsár Edina esküvői ruháját!

Kulcsár Edina is várandósan mondta ki az igent G.w.M-nek, igaz, az ő babapocakja már jóval nagyobb, mint Hardy Rékáé, hiszen a rapperrel tavaszra várják kislányukat. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük