Tereskova 50 évesen lesz először anya: az énekesnőt is meglepte a gólyahír
Nagy Kriszta Tereskova alternatív művész első gyermekével várandós.

nagy-kriszta-tereskova-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Első gyermekével várandós Nagy Kriszta Tereskova festő, intermédia-művész, alternatív énekesnő, akit sokan botrányhősnőnek is neveznek. Sokakat megdöbbentett például a miniszterelnökről és Árpa Attiláról készült festménysorozatával.

Négy éve van együtt párjával, Bencével, és bár eddig nem vágyott arra, hogy anya legyen, egy nap ki akarta próbálni, milyen egy férfi szemébe mondani, hogy "Gyereket akarok tőled!" - mesélte a Best magazinnak.

Tereskova 50 évesen először lesz anya

Arra azonban a 2022. január 24-én 50. születésnapját ünneplő művésznő sem számított, hogy várandós is lesz. Amikor erre rájött, úgy megijedt, hogy napokig nem szólt senkinek, majd egy közösségi felületre kiírt nyilvános üzenetben tudatta a párjával és a nagyvilággal.

Bence három napig nem reagált a hírre, így fel kellett hívnia, olvasta-e egyáltalán, mi a helyzet. Azt válaszolta, igen, de azt remélte, csak egy vicc. 

- Aztán átbeszéltük a helyzetet, és megnyugodtunk.

Megmondom őszintén, aggódom, milyen anya leszek. Fura ember vagyok.

- A barátaim viszont azzal nyugtatnak, hogy a hormonok hamarosan átformálnak, anyává érlelnek. Talán igazuk van, és engem is meglep majd, ahogy helytállok. Lehet, hogy a gyerekem ment meg engem - vallotta be a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A szorongással és depresszióval küzdő Tereskova korábban a Csipkerózsika halott című kiállításán beszélt a magazinnak arról, hogy a betegségektől való félelme miatt bezárkózott, 15 éven keresztül senki sem tudta érzelmileg megközelíteni, hiába várta, hogy a szerelem majd megmenti. Végül rájött, hogy saját magát kell megmentenie. 

Bence, akinek megkérte a kezét, sosem bántotta a betegsége miatt, azzal, hogy mindig elfogadta és szerette, kihúzta ő a mélypontról is. Még nem tudják, mit hoz a jövő, de együtt néznek vele szembe. Tereskova azt írta Facebook-oldalán, most először érzi, van nála fontosabb a számára, ami fontosabb a művészetnél is.

Závodszky Noémi 51 évesen lett anya

Bár egészségügyi okai nem voltak annak, hogy a színésznő anya legyen, a gyermekáldás 2013-ban kötött házasságában nem jött. Férjével úgy érezték, a lombikprogram nem az ő útjuk, ezért hat évvel ezelőtt úgy döntöttek, jelentkeznek örökbe fogadó szülőnek. Ötévnyi várakozás után, 2020 szeptemberében bővült a családjuk egy tündéri kislánnyal, Blankával.

Cover-fotó: Facebook/Tereskova Nagy Kriszta

Ezt is szeretjük