Závodszky Noémi színésznő 51 évesen lett anya - 8 évvel fiatalabb férjével örökbe fogadtak egy babát
Závodszky Noémi és férje úgy érezték, a lombik nem az ő útjuk, így öt évvel ezelőtt jelentkeznek örökbe fogadó szülőknek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Závodszky Noémi a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja, számos sorozatban és filmben láthattuk, keresett szinkronszínészként a hangját is gyakran hallhatjuk. Nemcsak színésznőként sikeres, a magánélete is harmonikus, férjével, Kornéllal 2013-ban házasodtak. 

Egyetlen dolog hiányzott az életéből eddig: egy kisbaba. Egészségügyi okai nem voltak annak, hogy szülővé váljanak, az élet mégis úgy hozta, hogy a színésznő nem lett várandós. Úgy érezték, a lombik nem az ő útjuk, így öt évvel ezelőtt úgy döntöttek, jelentkeznek örökbe fogadó szülőknek - mesélték a Story magazinnak

Závodszky Noémi anya lett

A színésznő és férje nyílt örökbefogadással az immár kilenchetes Blanka szülei. Találkoztak a baba vér szerinti anyjával is, aki kifejezetten a számukra mondott le gyermekéről. Závodszky Noémi a hetilapnak azt mondta, látta rajta, mennyire megnyugtatta, hogy jó helyre került a kislánya. 

- Régóta szerettem volna már gyereket, és egyre erősebb lett bennem az anyai ösztön. Már az első gyerekes napon sem volt bennem pánik, mintha világ életemben ezt csináltam, csináltuk volna a férjemmel, annyira magától értetődő volt a pelenkázás, az etetés, hogy éjszaka felkelek a kislányunkhoz, és megnyugtatom, ha sír - osztotta meg az olvasókkal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az elmúlt öt évben rendszeresen kijöttek hozzájuk a szakemberek esettanulmányra, kötelező volt elvégezniük egy tanfolyamot, pszichológiai és orvosi vizsgálatokon kellett megfelelniük. Az sem okozott gondot, hogy a színésznő időközben 51 éves lett. 

- A törvény szerint a szülő és az örökbe fogadott gyermek között nem lehet több 45 évnél, ám ehhez elég az egyik szülő. És mivel a férjem nyolc évvel fiatalabb nálam, fogadhattuk Blankát. Ily módon mégiscsak a férjemnek köszönhetem, hogy anya lettem. 

Kozma Orsi ikerlányai 

Az énekesnő lányai is első osztályosok lettek szeptember elején. Tíz évvel ezelőtt házasodott össze Benedek Tamással, az Animal Cannibals dobosával, majd pár év múlva megszülettek a gyerekeik is. Anna és Sára 2013 júliusában jött világra. 

Ezt is szeretjük