Molnár Anikó feszülős ruhában - 27 kilós fogyása után dögösebb, mint valaha
Molnár Anikó remek formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó 2019 elejére 27 kilót fogyott le, a Való Világ és a Nagy Ő egykori sztárja az átalakulása óta nagyon jól érzi magát a bőrében. A 44 éves sztárnak mindig is voltak súlyproblémái, de mostanra sikerült úgy lefogynia, hogy nem jöttek vissza rá a pluszkilók.

Molnár Anikó a FEM3 Café vendége volt 2019 októberében: Marjai Judittal arra hívták fel az emberek figyelmét, hogy ne vásároljanak feleslegesen a fast fashion ruhaüzletekben, mert a ruhaipar negatív hatással van a környezetre, egyrészt a túlzásba vitt szén-dioxid-kibocsájtás, másrészt a rengeteg fölösleges hulladék miatt. Az interjú után Molnár Anikóról egy fotó is készült, amin nagyon dögös volt, a tévés szereplésre egy feszülős ruhadarabot választott, ami szépen kiemelte nőies idomait.

Molnár Anikó 2017-ben és napjainkban.
Molnár Anikó 2017-ben és napjainkban.
Fotó: Facebook/Molnár Anikó, Instagram/Marjai Judit

A külsejével kapcsolatban történt egy másik változás is, ugyanis plasztikáztatta a melleit. A súlyveszteség megviselte a testét, a mellei elvesztették rugalmasságukat, emiatt döntött a műtét mellett.

Nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is átalakult, az utóbbi változás pedig a kisugárzására is pozitív hatással van. A Hot! magazin októberi számában elárulta, hogy leépített minden olyan kapcsolatot, ami negatív hatással volt rá, ráadásul egy régi szerelem is visszatért az életébe.

molnár-anikó-fem3-2
Fotó: Facebook/Sarka Kata, FEM3 Café

- 44 évesen kezdtem el aszerint élni, hogy átadtam magam az isteni gondviselésnek. Azóta minden könnyebb. Voltam már anyagilag is annyira mélyen, hogy nem tudtam, miből fogok ételt venni magamnak. De annyit idegeskedtem már a pénz miatt, hogy elengedtem ezt a feszültséget, és azóta sínre került az életem - magyarázta a lapnak a sztár, akinek mára teljesen megváltozott a gondolkodásmódja, letisztulva látja a dolgokat maga körül.

Király Linda ilyen karcsú feszülős ruháiban

Király Linda 31 kilós fogyása után egyre dögösebb szettekben mutatkozik.

Ezt is szeretjük