Megyeri Csilla párja 22 kilót fogyott - Pocakos pasiból kockás hasú Adonisz lett

Megyeri Csilla párja, Zsolti elképesztő átalakuláson ment keresztül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megyeri Csilla 2018 őszén azzal került az újságok címlapjára, hogy párját szexmegvonással kívánta rávenni arra, hogy lefogyjon. Nemcsak esztétikai okokból tartotta fontosnak, hogy szerelme megszabaduljon a pocakjától, hanem azért is, mert szerinte túl fiatal ahhoz, hogy a túlsúly miatt egészségügyi problémái legyenek. 

Az Ázsia Expressz első évadának sztárpárja ma már szenzációsan néz ki: először a dögös influenszer, aztán a kedvese is jó pár kilót leadott. 

Megyeri Csilla párja lefogyott

Mostanra Molnár Zsolt aputestű pasiból kockás hasú Adonisszá vált. Ezt bárki láthatja azon a csoportképen, amit a Balatonnál készítettek barátaik, köztük Hódi Pamela és párja körében. 

A fotóhoz Megyeri Csilla annyit írt, hogy #Zsoltiharomhonapalattmegcsinalta, valamint azt, hogy nyár végére meglett párja hasán a hat kocka - az utóbbit egy másik posztban bővebben is kifejtette. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A posztból kiderül, hogy a férfi áprilisban, egy házibuliban fogadást kötött, hogy szeptember elsejéig úgy kigyúrja magát, hogy fel tud a hasán mutatni hat kockát. A nyeremény egy utazás volt. Májusban kemény diétába kezdett, és a karantén után napi kétszer edzett személyi edzővel. Végül 22 kilót fogyott, és a hasa is kellőképp izmos lett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zsoltitól engedélyt kaptam🙈 és egyébként is megszerettem/szerettük volna osztani Veletek, mert mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy megcsinàlta azt, amit a fejébe vett💪🏼 Áprilisban, egy bolondos házibuliban @molnarzsolt1983 fogadott egy kedves barátunkkal (ez a nyár nálunk a fogadásokról szólt)😅 - röviden a lényeg: szeptember 1-ig 6, azaz hat❗️ darab kockát kell villantania. Zsolti azt mondta, hogy már csak azért is megcsinálja 💪🏼 a másik fél pedig erősen kételkedett benne. A fogadás tárgya egy utazás volt - szóval Zsolti erősen motivált volt.😎 Májusban elkezdte a kemény diétát, és a karantén után a napi kétszeri edzést a szemelyedzője segítségevel @laszlo.partl.trainer -rel (legtöbbször korán reggel, majd késő este járt a @victoryfitnesshu -be ) Az utolsó napok, sőt - az utolsó egy hét elég kemény volt, már nekem is az ideigeimre ment... - volt, hogy arra keltem éjszaka, hogy ő hangosan kínlódik, mindjárt meghal... 🤦🏻‍♀️🤭 (persze átéreztem, ezért próbáltam türelmes lenni) Kb. 22kilótól szabadult meg ezalatt a néhány hónap alatt, és a kockákat is szépen oda pattintotta a hasára. Tényleg szó szerint megszenvedett érte, de a lényeg, hogy megcsinálta. 👏🏼👏🏼👏🏼❤️ Reméljük ezzel másokat is tud majd motiválni, mert semmi sem lehetetlen csak akarni kell. De azt nagyon! Büszkék vagyunk Rád Babeee!!🔝🔝🥰❤️❤️ Az első kép áprilisban készült, azon a bizonyos éjszakán, amikor a fogadás kezdetét vette... (mondhatni, már majdnem megszult a Zsolti)😂 a másik képet pedig tegnap dokumentáltuk, augusztus 29-én) ✔️ Bravo! Bravo! Bravo! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Így kell ezt csinálni 💪🏼 @molnarzsolt1983

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

"Az utolsó napok, sőt az utolsó egy hét elég kemény volt, már nekem is az idegeimre ment... Volt, hogy arra keltem éjszaka, hogy ő hangosan kínlódik, mindjárt meghal... (Persze átéreztem, ezért próbáltam türelmes lenni)" - vallotta be Megyeri Csilla, aki azzal zárta sorait, hogy nagyon büszke szerelmére. 

Fásy Zsüliett 41 kilót fogyott

A kis Zsülike ma már 22 éves, felnőtt nő, aki kevesebbet szerepel, mint az elmúlt években, inkább a háttérben tevékenykedik. Friss fotóin alig ismerni rá, ugyanis nem csak rengeteget fogyott, de az augusztust új hajszínnel és frufruval köszöntötte.

Fásy Zsüliett vörös bombázó lett - Látványos fogyása után alig ismerni fel

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük