Miután szakítottak Tóth Andival, Szabó Ádám sokat fogyott: ilyen izmos lett

Szabó Ádám két hónap alatt nyolc kilót adott le, és sokkal izmosabb lett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ebben az évben sok cikk született arról, hogy Tóth Andi mennyit fogyott, és a sok edzésnek köszönhetően mennyire tónusos, izmos lett a teste. A 21 éves énekesnő augusztus eleje óta aztán azzal szerepelt a hírekben, hogy két év után most végleg szakítottak Szabó Ádámmal

A hírt a két sztár is megerősítette a Sztárban Sztár augusztus 17-i sajtótájékoztatóján. Amikor elvállalták a TV2 showműsorának felkérését, még egy párt alkottak, az augusztus 30-án induló műsorban viszont már szinglikként versenyeznek. 

Szabó Ádám lefogyott

A szakítás után a 28 éves énekes is sokat fogyott, emellett ő is izmosabb lett. A közösségi oldalán mutatta meg, két hónap alatt milyen látványos változást ért el. Nemcsak leadott nyolc kilót, de ki is gyúrta magát.

Azt írta, jó darabig ő is azoknak a táborába tartozott, akik mindent, így az edzést és az egészséges ételekre való átállást is csak halogatta. Két hónappal ezelőtt viszont elhatározta, itt az ideje változtatni ezen.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

"Meghoztam egy döntést: nem leszek hülye gyerek, nem leszek lúzer, nem leszek magam ellensége, hanem beleállok a dolgokba, és kezdek valamit nemcsak a testemmel, hanem a kitartásommal, akaraterőmmel, és ami talán a legpontosabb: az életemmel is!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tényleg minden fejben dől el.. Egy nagy ellenségem volt és uralkodott felettem egészen sokáig és nem bírtam legyőzni.. ez a ,,majd holnap” jelenség és az ezzel járó nyavajgások.. ma már nem megyek el edzeni, túl fáradt vagyok.. ma még meg tudom enni ezt a trash food-ot, hiszen holnap focizom, ott úgyis lemegy, ja de holnap bulizom is a barátaimmal foci után, ott pedig iszogatni fogunk..mindegy, ez a hét ilyen, na majd jövő héttől... És ez ment nagyon sokáig és 2 hónapja hoztam egy döntést: nem leszek hülyegyerek, nem leszek lúzer, nem leszek magam ellensége, hanem beleállok a dolgokba és kezdek valamit nem csak a testemmel, hanem a kitartásommal, akaraterőmmel és ami talán a legpontosabb: az életemmel is! Ezt a képet látva büszke vagyok arra, amit ki tudtam hozni magamból 2 hónap alatt, -8kg-t fogytam és kb. egyenesen arányosan nőtt ennyivel a kitartásom és az önbizalmam is! A képet elsősorban azért osztottam meg, mert számomra ez egy siker és egy cél elérése is egyben, amit szívesen és mosolyogva osztok meg, természetesen ez még egy olyan forma, amit szeretnék tovább fejleszteni és dolgozni rajta tovább, de nagyon elégedett vagyok ezzel a munkával és reméltem, hogy tudok valakiket motiválni, inspirálni ezzel főleg, ha ilyen problémáitok vannak, mint nekem voltak anno! Mert engem is nagyon sokan inspiráltak és egyedül ez az eredmény nem sikerülhetett volna.. Szóval most egy óriási köszönet és szeretet Nektek: @tikybui , @lenart_krisztian, @fruzsa_robert és @nikolas.official_ !!! Köszönök minden segítséget, edzést és tanácsot és ha bárki érez magában törekvést és ambíciót arra, hogy sikeresen elérjen A-ból B-be keressétek bizalommal ezeket az embereket🔥❤️💪 Köszi, ha elolvastátok, mozogni, edzeni iszonyat menő dolog, csak fel kell ébredni, rá kell menni teljes oroszlánerőbedobással és bele kell állni a dolgokba, hogy kihozhassuk saját magunkból a maximumot, mert ennél a sportnál csak egy ellenséged van: önmagad🔥🔥🔥Hajrá srácok❤️ Ma este várok mindenkit még mindig az a38-as hajóra a @yesyesofficial -el, hogy bulizzunk egy óriásit és megigyunk egy mentes vizet 😋😋🔥🔥20.00-ig tessék megérkezni 👑❤️ #fit #fitnessmotivation #fitness #before #after #bestrong

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés,

"Ezt a képet látva büszke vagyok arra, amit ki tudtam hozni magamból 2 hónap alatt, 8 kg-t fogytam, és kb. egyenesen arányosan nőtt ennyivel a kitartásom és az önbizalmam is!" – írta posztjában. 

Tóth Andi szexi bikinis fotói

Az énekesnő a szemünk előtt nőtt fel, lázadó lányból dögös nővé érett az évek alatt. Az utóbbi időben még feltűnőbb a változás külsején, ugyanis jó pár kilótól megszabadult. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös fotón mutatta meg tökéletes alakját Tóth Andi, valamint azt is megnézheted, hogy mennyit fogyott az utóbbi időben.

Tóth Andi ultradögös bikiniben villantotta meg bomba alakját - Ilyen sokat fogyott

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük