Fásy Zsüliett 41 kilót fogyott: a reggeli műsorban mutatta meg bomba alakját

Fásy Zsüliett külsejét agyondicsérték a Mokka műsorvezetői.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Két és fél évvel ezelőtt Fásy Zsüliett hatalmas elhatározásra jutott: eltökélte, változtat az életmódján. Nem egyik napról a másikra fordította fel fenekestől addigi étkezési szokásait, lépésről lépésre haladt az egészséges táplálkozás felé.

Először a cukros üdítőt cserélte vízre, majd fokozatosan hagyta el az egészségtelen ételeket, búcsút intett a kenyérnek, a péksüteményeknek és a csokoládénak is. Kitartásának köszönhetően 41 kilótól sikerült megszabadulnia.

Fásy Zsüliett 41 kilós fogyása

Amikor besétált a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának a stúdiójába, az adás műsorvezetői, Pachmann Péter és Istenes László nem hittek a szemüknek, teljesen elképedtek a lány döbbenetes átalakulásán. Utóbbi meg is kérte vendégét, hogy mutassa meg a kamerának, milyen bombasztikus formában van. 

fásy-zsüli
Fotó: TV2 Mokka

Fásy Ádám lánya elárulta, a kilók lassan olvadtak le róla, átlagosan két kilótól szabadult meg egy hónap alatt. A diéta alatt nála is voltak holtpontok, amikor már-már úgy tűnt, megállt a folyamat, ám ő ilyenkor sem csüggedt, azzal vigasztalta magát, hogy legalább már nem hízik.

Abba is beavatta a nézőket, hogy ő maga is elképedve vizsgálja a régi formájáról készült képeket, néha el sem hiszi, mennyit változott.

- Még nekem is furcsa megnéznem a képeket. Mindig elcsodálkozom, hogy úristen, én ekkora voltam? Olyan hihetetlen az egész - árulta el.

- Most érzem azt, hogy akkor mennyire szenvedtem. Nem tudtam magamat kipihenni, ha sokat kellett lépcsőzni, az megterhelő volt. Fizikálisan könnyebb az életem most.

Fásy Zsüliett új hajszíne

Fásy Zsüliett elképesztő átalakuláson ment keresztül: alig ismerni fel, mert nem csak rengeteget fogyott, de szőke hajszínről vörösre váltott. 

Fásy Zsüliett vörös bombázó lett - Látványos fogyása után alig ismerni fel

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük