Megy Hódi Pameláék után, mint a pincsikutya: a Nyerő Párosban durva sértéssel zárult az este
A Nyerő Párosban a versenyzők névtelenül tehették fel egymásnak kérdéseiket: az egyik nem kis feszültséget okozott.

hodi-pamela-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy sértéssel és sértődéssel zárult az este a Nyerő Páros hétfő esti, hatodik adásában: a versenyzők névtelenül tehettek fel egymásnak kérdéseket. Néhányan furfangos módon a saját párosuknak címeztek kérdéseket, hogy összezavarják a többieket, míg mások azt akarták elérni, hogy egy-egy páros elgondolkodjon a helyzetén. 

Miközben egy-egy szövetség formálódott több pár között, az egyik kérdéssel Törőcsik Dani és Bea párosa túllőtt a célon, sértés és sértődés lett belőle. 

Megyeri Csilla és Hódi Pamela

"Csilla, nem gondolod, hogy végre el kéne kezdeni játszani, ahelyett, hogy Pamela és Bence alá dolgoztok pincsikutyaként?" - hangzott a kérdés. 

megyeri-csilla-zsolti
Fotó: RTL Magyarország

Megyeri Csilla kíváncsi volt rá, ki írta, de nem kapott választ, mindössze a kérdést felolvasó Muri Enikő mondta ki, hogy nem ők, és ugyanezt mondta Hódi Pamela és Zdroba Patrik is. 

- Pamela nekem a celebvilágból nagyon szimpatikus volt, őszinte, egyenes lánynak tarom. Mi úgy jöttünk ide Zsoltival, hogy szeretnénk megnyerni ezt a játékot, mi nem fogunk behódolni senkinek. Nem vagyunk a pincsikutyájuk, itt nincs alá-fölérendeltség ebben a kapcsolatban - adott választ a kérdésre az egykor szintén egy beszólással elhíresült influenszer

Bea a kulisszák mögött állította, nem sértésnek szánta a provokatív kérdésfeltevést, azzal indokolta, szerette volna, ha Megyeri Csilla agya később is pörög rajta. Ezt el is érte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor elhagyták a közös helyiséget, Megyeri Csilla Hódi Pameláéknak és Lotfi Begiéknek, a szövetségeseiknek azt mondta az udvaron, hogy szerinte ezt a suttyó megfogalmazást Béci írta. 

- Taktikázott, össze akar minket ugrasztani. Én meg azt mondom, nem az a lényeg, mit mondanak, hanem hogy ki mondja. Ez az ő stílusa. És ez a jelző, ez nagyon megalázó - zárta le a témát Megyeri Csilla.

Megyeri Csilla párja 22 kilót fogyott

Zsolti 2020 áprilisában, egy házibuliban fogadást kötött, hogy szeptember elsejéig úgy kigyúrja magát, hogy fel tud a hasán mutatni hat kockát. A nyeremény egy utazás volt. Kemény diétába kezdett, és a karantén után napi kétszer edzett személyi edzővel. Végül 22 kilót fogyott, a hasa is kellőképp izmos lett.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük