Kukkants be Hódi Pamela gyönyörű házába: Ritkán enged be kamerákat az otthonába

Hódi Pamela megmutatta, milyen gyönyörű házban él férjével és két kislányával.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela nem enged az otthonába kamerákat, lányait sem a televízióban, sem a közösségi médiában nem mutatja meg. Nagyon ritka, ha betekinthetünk a családja privát szférájába.

Az influenszer édesanya tudatosan lépett hátra a rivaldafényből. Nem szerepelt a képernyőn, és az Instagram-posztjai is megritkultak. Ennek az volt az oka, hogy szerette volna kisebbik gyermeke érkezését a nyilvánosság kizárásával megélni.

Hódi Pamela otthona

A Tények Plusz című műsorral kivételt tett: megosztott pár gondolatot gyermekeiről, és gyönyörű otthonukat is megmutatta. Amerikai filmekben szoktunk látni ilyen pazarul berendezett szobákat.

A nappaliban a fehér és a szürke színek mellett a fali díszekben megjelenik a zöld és a barna is.
A nappaliban a fehér és a szürke színek mellett a fali díszekben megjelenik a zöld és a barna is.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az interjú a napfényes és tágas nappaliban készült. Az édesanya és egyéves kislánya itt töltik a legtöbb időt, együtt játszanak, és bár Evoletnek van külön szobája, a kanapé mellett itt is található egy kiságy, amelyben a lurkó álomra szenderülhet.

hódi-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

A konyha is fontos színtere a családi mindennapoknak. Hófehér konyhabútorral rendezték be a helyiséget, modern elektronikai eszközök segítik az anyukát a rendrakásban és mosogatásban. A nézők a teraszra is kikukkanthattak, Evolet olykor itt szundikál a babakocsijában.

hódi-3
Fotó: TV2/Tények Plusz

A beszélgetés során az is kiderült, volt egy másik indok is, ami miatt Hódi Pamela nem szívesen szerepelt a képernyőn.

- Nem voltam rendben saját magammal, és úgy éreztem, nem nézem vissza szívesen magamat a tévében. Ezek nyilván külsőségek. Egy várandós nőnek nehéz megmagyarázni, hogy egyébként gyönyörű, és a férjének a világon a legszebb.

Istenes Laci kertes háza

Képes összeállításunkban kívül-belül megnézheted, milyen lenyűgöző otthonnal büszkélkedhet a Mokka műsorvezetője, Istenes László. A minimalizmus nem csak a ház külsejét, a belső tereket is jellemzi. Visszafogott színvilág, trendi stílus uralkodik a helyiségekben.

Ezt is szeretjük