Istenes Laci kertes háza amerikai filmekbe is beleillik: a Mokka műsorvezetője ilyen szép helyen él
Istenes Laci modern, többszintes családi házban él. A belső terek letisztult stílusúak és ízlésesen rendezték be őket.

istenes-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes László hazánk azon műsorvezetői közé tartozik, akik szívesen kilépnek a komfortzónájukból, és nem csak a házigazda szerepében mutatják meg magukat a különböző tévéműsorokban. 2020-ban a Dancing with the Starsra is igent mondott, emellett a közösségi médiában szintén sok mindent megoszt magáról.

Akik követik az Instagramon, napi szinten betekintést nyerhetnek abba, milyen a képernyőn kívül: megtudhatják róla, hogy szenvedélye a foci, szeret kertészkedni, sőt még az otthonába is bekukucskálhatnak.

Istenes László otthona

Az 58 éves műsorvezető lenyűgözően szép, új építésű családi házban lakik. Az ingatlant 2020-ban kezdték építeni. Az oldalán végigkövethettük, hogyan lettek az alapokból hatalmas falak, majd egy olyan modern otthon, amelyet egy amerikai moziban is el tudnánk képzelni.

A minimalizmus nem csak a ház külsejét, a belső tereket is jellemzi. Visszafogott színvilág, trendi stílus uralkodik a helyiségekben. A letisztult stílus a bútorokban és a dekorációban is visszaköszön, visszafogott színeket választottak, és a harmónia megteremtésére törekedtek. A nappalitól a teraszig minden szobát ízlésesen rendeztek be.

Képes összeállításunkban kívül-belül megnézheted, milyen lenyűgöző otthonnal büszkélkedhet a Mokka műsorvezetője, Istenes László.   

Ezt is szeretjük