Hódi Pamela ismét plasztikáztatta a mellét: így néz ki bikiniben a műtét után

A Nyerő Párosban derült ki, hogy Hódi Pamela nem olyan régen plasztikáztatta a mellét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela újra plasztikáztatta a mellét: ez a szeptember 19-én hatodik évadával elinduló Nyerő Páros egyik rövid előzeteséből derült ki. 

A kétgyerekes édesanya még áprilisban műttette meg a keblét, de a beavatkozásról akkor szándékosan nem nyilatkozott. 

Hódi Pamela plasztikája

- Melyik saját testrészét szereti Pamela a legjobban? - tette fel a kérdést Sebestyén Balázs Tóth Bencének az egyik játékban. 

- Szerintem a cicijét, most főleg - vágta rá Hódi Pamela férje, mire a műsorvezető rögtön a miértre volt kíváncsi. - Mert most lett megcsinálva. 

- Azért döntöttem a mellműtét mellett, mert két gyerek után nem voltak szépek a melleim a szoptatás és az azt követő fogyás miatt, így korrekcióra is szükségem volt. Bence is támogatott benne, mert ő is azt szeretné, ha tetszenék magamnak - árulta el a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Azt mondta, elégedett az eredménnyel, rég érezte magát ilyen jól a bőrében. A beavatkozást jól viselte, szinte meg sem érezte. Az első mellplasztikája nem ment ilyen simán: még a húszas évei első felében vállalkozott a szépészeti beavatkozásra, ami után két hónapig gyötrődött. A TV2 Aktív című műsorában elárulta, az ő hibájából nyílt szét a varrat. 

hodi-pamela-ferje
Fotó: RTL Magyarország

Másodszorra nagyobbik lánya, a 2013-ban világra jött Berki Natasa Zselyke születése után plasztikáztatta a mellét, mert a terhesség és a szoptatás után nem volt elégedett. Kisebbik lánya, Tóth Evolet Olivia tavaly májusban látta meg a napvilágot. 

Hódi Pamela otthona

Nagyon ritka, ha betekinthetünk Hódi Pamela családjának privát szférájába. Most kivételt tett: amerikai filmekben szoktunk látni olyan pazarul berendezett szobákat, mint a házukban.

Kukkants be Hódi Pamela gyönyörű házába: Ritkán enged be kamerákat az otthonába

Hódi Pamela megmutatta, milyen gyönyörű házban él férjével és két kislányával.

Elolvasom
Ezt is szeretjük