Hódi Pamela ismét plasztikáztatta a mellét: így néz ki bikiniben a műtét után
A Nyerő Párosban derült ki, hogy Hódi Pamela nem olyan régen plasztikáztatta a mellét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela újra plasztikáztatta a mellét: ez a szeptember 19-én hatodik évadával elinduló Nyerő Páros egyik rövid előzeteséből derült ki. 

A kétgyerekes édesanya még áprilisban műttette meg a keblét, de a beavatkozásról akkor szándékosan nem nyilatkozott. 

Hódi Pamela plasztikája

- Melyik saját testrészét szereti Pamela a legjobban? - tette fel a kérdést Sebestyén Balázs Tóth Bencének az egyik játékban. 

- Szerintem a cicijét, most főleg - vágta rá Hódi Pamela férje, mire a műsorvezető rögtön a miértre volt kíváncsi. - Mert most lett megcsinálva. 

- Azért döntöttem a mellműtét mellett, mert két gyerek után nem voltak szépek a melleim a szoptatás és az azt követő fogyás miatt, így korrekcióra is szükségem volt. Bence is támogatott benne, mert ő is azt szeretné, ha tetszenék magamnak - árulta el a Blikknek

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azt mondta, elégedett az eredménnyel, rég érezte magát ilyen jól a bőrében. A beavatkozást jól viselte, szinte meg sem érezte. Az első mellplasztikája nem ment ilyen simán: még a húszas évei első felében vállalkozott a szépészeti beavatkozásra, ami után két hónapig gyötrődött. A TV2 Aktív című műsorában elárulta, az ő hibájából nyílt szét a varrat. 

hodi-pamela-ferje
Fotó: RTL Magyarország

Másodszorra nagyobbik lánya, a 2013-ban világra jött Berki Natasa Zselyke születése után plasztikáztatta a mellét, mert a terhesség és a szoptatás után nem volt elégedett. Kisebbik lánya, Tóth Evolet Olivia tavaly májusban látta meg a napvilágot. 

Hódi Pamela otthona

Nagyon ritka, ha betekinthetünk Hódi Pamela családjának privát szférájába. Most kivételt tett: amerikai filmekben szoktunk látni olyan pazarul berendezett szobákat, mint a házukban.

Ezt is szeretjük