Hódi Pamela férje nagy focitehetség volt: Tóth Bence most ebből él

Tóth Bence ma már csak hobbiként és kiegészítésként tekint a focira, egy osztrák amatőr csapatnál játszik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Bence nevét sokan akkor ismerték meg, amikor 2018-ban kiderült, egy párt alkotnak Hódi Pamelával. A labdarúgó sportkarrierje jóval korábbra nyúlik vissza, már a 2010-es években is igazi focisztárnak számított.

Szakmai berkekben nagy reménységként emlegették: 2008-tól 2012-ig a Fradi színeiben játszott, összesen negyvenkilenc első osztályú bajnokságon vehetett részt. A Ferencvárosban töltött éveket a Lombard Pápa csapata követte, majd Paksra, Szolnokra és Mezőkövesdre került, végül a Gyirmót FC színeiben lépett a pályára.

Hódi Pamela férje ma ebből él

Hiába tartották nagy tehetségnek, 2020-ban búcsút intett a profi ligának. Nem hagyott fel a focizással, de ma már csak hobbiszinten rúgja a bőrt: Ausztriában egy amatőr csapatnál futballozik. A Frizbi Hajdú Péterrel című műsor vendégeként árulta el, miért döntött úgy, hogy felhagy a profi sporttal.

tóth-bence-frizbi
Fotó: Life TV/Frizbi Hajdú Péterrel

- Igazából Mezőkövesden meg a Fradiban éreztem magam a legjobban. Utána Gyirmótban voltam, de ott nem úgy ért véget a történet a Covid előtt, ahogy én és a klub elképzeltük. Ezután volt egy hosszabb kihagyásom: volt négy műtétem, és az utolsó bokaműtétem után éreztem úgy, hogy nem vagyok kész arra, hogy mindennap edzésre járjak, hétvégén jól teljesítsek - kezdte a talk-show-ban.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az egészségügyi problémákon túl mentálisan is elfáradt, továbbá elérkezettnek látta az időt a családalapításra is, azt viszont ilyen időbeosztással sem ő, sem a kedvese nem tudták volna vállalni.

hódi-pamela-és-tóth-bence
Fotó: Life TV/Frizbi

Arról is beszélt, hogyan változtatta meg mindez az anyagi helyzetét. Ma már nem a labdarúgásból él, mindössze kiegészítésként és kikapcsolódásként tekint a sportra. Az építőiparban helyezkedett el.

- Egy jó barátomnak évek óta van egy építőipari cége, ott vagyok mint építésvezető. Ezáltal tanulom rendesen a szakmát.

Kucsera Gábor kétkezi munkára váltott

Kucsera Gábor egy teljesen új fejezetet nyitott az életében, eltávolodott a sport és a szórakoztatóipar világától, és saját bútorlapszabászat-műhelyt nyitott. 

Kucsera Gábor kétkezi munkára váltott: az egykori olimpikonnak saját műhelye van

Kucsera Gábor a világjárvány alatt szeretett bele a barkácsolásba.

Elolvasom
Ezt is szeretjük