Hódi Pamela férje nagy focitehetség volt: Tóth Bence most ebből él

Tóth Bence ma már csak hobbiként és kiegészítésként tekint a focira, egy osztrák amatőr csapatnál játszik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Bence nevét sokan akkor ismerték meg, amikor 2018-ban kiderült, egy párt alkotnak Hódi Pamelával. A labdarúgó sportkarrierje jóval korábbra nyúlik vissza, már a 2010-es években is igazi focisztárnak számított.

Szakmai berkekben nagy reménységként emlegették: 2008-tól 2012-ig a Fradi színeiben játszott, összesen negyvenkilenc első osztályú bajnokságon vehetett részt. A Ferencvárosban töltött éveket a Lombard Pápa csapata követte, majd Paksra, Szolnokra és Mezőkövesdre került, végül a Gyirmót FC színeiben lépett a pályára.

Hódi Pamela férje ma ebből él

Hiába tartották nagy tehetségnek, 2020-ban búcsút intett a profi ligának. Nem hagyott fel a focizással, de ma már csak hobbiszinten rúgja a bőrt: Ausztriában egy amatőr csapatnál futballozik. A Frizbi Hajdú Péterrel című műsor vendégeként árulta el, miért döntött úgy, hogy felhagy a profi sporttal.

tóth-bence-frizbi
Fotó: Life TV/Frizbi Hajdú Péterrel

- Igazából Mezőkövesden meg a Fradiban éreztem magam a legjobban. Utána Gyirmótban voltam, de ott nem úgy ért véget a történet a Covid előtt, ahogy én és a klub elképzeltük. Ezután volt egy hosszabb kihagyásom: volt négy műtétem, és az utolsó bokaműtétem után éreztem úgy, hogy nem vagyok kész arra, hogy mindennap edzésre járjak, hétvégén jól teljesítsek - kezdte a talk-show-ban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egészségügyi problémákon túl mentálisan is elfáradt, továbbá elérkezettnek látta az időt a családalapításra is, azt viszont ilyen időbeosztással sem ő, sem a kedvese nem tudták volna vállalni.

hódi-pamela-és-tóth-bence
Fotó: Life TV/Frizbi

Arról is beszélt, hogyan változtatta meg mindez az anyagi helyzetét. Ma már nem a labdarúgásból él, mindössze kiegészítésként és kikapcsolódásként tekint a sportra. Az építőiparban helyezkedett el.

- Egy jó barátomnak évek óta van egy építőipari cége, ott vagyok mint építésvezető. Ezáltal tanulom rendesen a szakmát.

Kucsera Gábor kétkezi munkára váltott

Kucsera Gábor egy teljesen új fejezetet nyitott az életében, eltávolodott a sport és a szórakoztatóipar világától, és saját bútorlapszabászat-műhelyt nyitott. 

Ezt is szeretjük