Kiszel Tünde elárulta, miből él: a naptárdíva is meghúzta a nadrágszíjat az elmúlt másfél évben

Kiszel Tündének is spórolósan kellett élnie a pandémia alatt, de már újra sok felkérése van.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiszel Tünde a világjárvány miatt a 2020-as naptárának nem tarthatta meg a szokásos dedikálásait, rajongói online rendelhették meg a kiadványt. Már készült a 2022-es kalendárium, reméli, ennek a népszerűsítése már a szokásos kerékvágásban történik. 

Szülinapokra, bulikra is szokták sztárvendégként hívni, de sokáig ezeket sem lehetett megtartani a világjárvány miatt. 

Kiszel Tünde elárulta, miből él

A Story magazinnak elárulta, az elmúlt másfél évben neki is meg kellett húzni a nadrágszíjat, a tartalékaiból élt. Az, hogy meggondolja, mire ad ki pénzt, az Álarcos énekesben is szóba került, őt rejtette ugyanis a Kacsa jelmeze, amire a hatodik adásban derült fény. 

kiszel-tunde
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- A műsorban is megemlítették, hogy nagyon spórolós vagyok, erre a pandémia alatt szükségem is volt. Persze, ha a kislányomnak, Donatellának kellett egy fellépőruha, egy könyv vagy egy kotta, azt gondolkodás nélkül megvettem.

Magamnak azonban ruhát nem vásároltam, pedig nagyon szeretem a szexis, nőies darabokat, de úgysem lett volna esemény, ahova felvehettem volna.

- A fehérnemű-gyűjteményemet sem gyarapítottam - osztotta meg a hetilap olvasóival. 

kiszel-tunde-kacsa
Fotó: RTL Magyarország

Azt még jobban bánta, hogy színház- és koncertjegyekre sem költhetett, mert egyszerűen elmaradtak az előadások és fellépések, így végeredményben ezeken is spórolt. Ő maga sem maradt felkérés nélkül, az Álarcos énekes nagyon jókor jött az életébe. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Szerencsére azóta különböző szórakoztató rendezvényeket is lehet tartani, így őt is sok helyre hívják. Amikor júliusban a TV2 Szerencsekerék című műsorának sztárvendégeként szerepelt, Kasza Tibinek elárulta, sokan odáig vannak érte, ennek köszönheti, hogy nagyon foglalkoztatott. 

kiszel-tunde1
Fotó: TV2

 - Sok felkérésem van, szépségversenyeken szoktam zsűrizni, meglepetésvendégként meghívásokat kapok születésnapokra, névnapokra és legénybúcsúra, sőt lánybúcsúra is - én adom át például a tortát a szülinapokon. Mindig nagy sikerem van - mondta a novemberben 62. születésnapját ünneplő díva. 

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Sütő Enikő 18 évesen, a hetvenes években lett egy csapásra ismert, amikor Fabulon naptejet reklámozott. A 63 éves sztár ma is szenzációsan néz ki bikiniben, friss fotóját, amiben világoskék bikinit visel, rengetegen elhalmozták bókokkal. Képes összeállításunkban nemcsak őt láthatod bikiniben, hanem több hatvan fölötti magyar sztárt is, így Kiszel Tündét vagy Karda Beát is. 

A 63 éves Sütő Enikő bikinis fotói: a 70-es évek modelljén ámul mindenki

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük