Hódi Pamela smink nélkül: férje és kislánya is jobban szereti ezt az arcát
Hódi Pamela férje, Bence a visszafogott sminket szereti, lánya, Nati pedig azt, ha semmi sem fedi az arcát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela 616 ezres követőtáborral rendelkezik az Instagramon, ezzel a számmal igazi véleményvezérnek mondhatja magát. Azok, akik követik a mindennapjait, pontosan tudják, nem híve annak, hogy csak a tökéletességet mutassa meg az oldalán. Gyakran tárja a rajongói elé, hogy milyen nehézségekkel küzd az életben, hogy azok, akik hasonló cipőben járnak, tudják, nincsenek egyedül.

Ahhoz sem ragaszkodik, hogy kizárólag tökéletesre sminkelt arcát mutassa meg a nagyvilágnak. Bátran posztol teljesen natúr szelfiket, sőt az sem okoz neki gondot, hogy festetlenül álljon a kamerák elé.

Hódi Pamela smink nélkül

Lilu felkérésére is igent mondott. A tévés a Makeup/Down című YouTube-műsorába hívta, amelynek az a különlegessége, hogy a sztárvendégek a beszélgetést festetlen arccal kezdik, majd az adás során mutatják meg, milyen ügyesen bánnak a piperetermékekkel. Hódi Pamela arcát sem fedte semmilyen kozmetikum a videóban, amelyben kiderült, hogy férje és nagyobbik lánya, Nati is így szereti a legjobban.

hódi-pamela-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

- Nati egyáltalán nem szereti, szóvá is teszi, hogy: „Anya, miért van rajtad smink? Szedd le, mert nem szeretem”. Akkor nem vagyok olyan anyás neki - mesélte a Liluland adásában. 

A 33 éves híresség élete sokat változott az elmúlt esztendőkben, immár feleségként és kétgyermekes anyukaként éli a mindennapjait. Férjével, Tóth Bencével 2020 őszén házasodtak össze titokban, kislányuk, Evolet pedig az év májusában született meg

hódi
Fotó: Life Tv/Női Titkok Várkonyi Andival

Egy féléves kisbaba és egy nyolcesztendős iskolás kislány mellett a napokat szinte percre pontosan beosztja. A sminkelés csak olyan alkalmakkor fér bele, amikor idősebbik lányával közös, csajos napokat tartanak. Nem rejtette véka alá azt sem, nem érdekli, hogy profi szintre fejlessze a sminktudását. Tévés szereplés vagy nyilvános esemény esetén inkább szakembert hív.

Tóth Andi és a DWTS 2. évadának sztárjai smink nélkül

Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség Tóth Andi kisminkelt és natúr arca között, továbbá a Dancing with the Stars második évadának több szereplőjét is megnézheted festetlenül.

Ezt is szeretjük