Oroszlán Szonja smink nélkül: ekkora a különbség, ha a 44 éves színésznő nincs kifestve

Oroszlán Szonja 1999 óta szerepel filmekben, ezekben általában mindig tökéletesre sminkelt arccal láthattuk.

Oroszlán Szonja smink nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oroszlán Szonja 1997-től 2001-ig tanult a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Szirtes Tamás osztályában. Még le sem diplomázott, amikor elindult a karrierje. Az első filmszerepét 1999-ben kapta meg a Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten című filmben, és az egyik leghíresebb szerepe is főiskolásként találta meg.

Rengetegen a Valami Amerika-filmek szőke bombázójaként, Timiként szerették meg. Szerinte a szorgalom mellett a szerencsének köszönheti, hogy a produkció rendezője, Herendi Gábor beválogatta a szereplők közé, ugyanis a filmes teljesen véletlenszerűen ült be az intézmény egy darabjára, amelyben pont ő is szerepelt.

Oroszlán Szonja smink nélkül

A 2002-ben bemutatott vígjáték után nem volt megállás. 15 évig sorban jöttek az életébe a színházi és mozis munkák, valamint az ismertséggel járó szereplési lehetőségek. Minden gálán és díjátadón ott tündökölhetett, és a legnevesebb magazinok címlapján szerepelt. Sokak fejében ez a kép maradt meg róla, smink nélküli arcát azonban csak kevesen ismerik.

oroszlán-szonja-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

A 44 éves színésznő Lilu YouTube-csatornájának videójában mutatta meg, milyenek a vonásai, ha azokat nem fedi semmi. Bár mindenkinek a sminkelt arca maradt meg az emlékezetében, ha manapság összefutnánk vele az utcán, valószínűleg vagy semmit, vagy csak egy leheletnyi festéket viselne. Mivel ideje nagy részét az állataival tölti, így nem szentel sok időt a szépítkezésnek.

- Nagyon sokat vagyok szabad levegőn, ahol azt gondolom, hogy nem is nagyon kell sminkelni. Ha emberek közé megyek, akkor azért felteszek egy decens sminket, hogy ne ijesszem el őket, de általában 10 perces sminkeket csinálok, annál többre nincs türelmem - mesélte a Liluland vendégeként.

Hozzátette, érdekes az állatos élet, hiszen az ember könnyen elkényelmesedik. Mivel a kedvencek bármilyen külsővel elfogadják a gazdájukat, így azok hajlamosak lemondani az olyan dolgokról, mint például a hosszas szépítkezés. 

Magyar színésznők smink nélkül

Oroszlán Szonján kívül más művésznők is akadnak, akik büszkén vállalják festetlen vonásaikat. Képes összeállításunkban további ismert magyar színésznőket láthatsz, mint Pokorny Lia, Peller Anna vagy Koós Réka smink nélkül és kifestve.

Dobó Kata smink nélkül - Így néz ki, ha nincs profin kifestve

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: Life TV/Breaking

Ezt is szeretjük