Zámbó Krisztián párja smink nélkül: ekkora a különbség, ha Zsuzsikán egy gramm festék sincs
Takács Zsuzsika az Instagram-oldalán többször is megmutatta, milyen az igazi arca.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2012-es X-Faktor mentorai nagyot néztek, amikor Zámbó Jimmy fia lépett a válogató színpadára. Zámbó Krisztián annak idején azért indult a tehetségkutatóban, hogy kilépjen édesapja árnyékából, és az ország önálló előadóként ismerje és szeresse meg.

Sikerült a terve, mára olyan sok fellépése van, hogy még a 2021-re tervezett esküvőjét is el kellett halasztania menyasszonyával, Zsuzsikával. Párosukat a tévénézők 2013-ban az Édes Élet című realityben ismerhették meg, hét évvel később a Nyerő Páros 4. évadában is együtt versenyeztek, valamint 2020-ban ismét beengedték a kamerákat a mindennapjaikba a Life TV-n futó Van életünk című műsorban.

Zámbó Krisztián párja smink nélkül

A szerepléseknek hála Zsuzsikát is megszerette a közönség, az elmúlt években népes rajongótáborra tett szert. Az Instagramon több mint 63 ezren kíváncsiak a posztjaira, ezzel véleményvezérnek számít, valamint több ruhamárkával dolgozik együtt modellként. Követői imádják stílusos képeit, és a rá jellemző őszinteséget, például azt, hogy nem okoz neki gondot smink nélkül megmutatnia az arcát.

Abból sem csinál titkot, hogy több dolgot is megcsináltatott magán: 2020 novemberében egy külön videót szentelt arra, hogy az oldalán végigvegye, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át. Elárulta, élete legjobb döntésének tartja, hogy tinédzserként korrigáltatta a füleit.

- Évekig könyörögtem anyának, hogy szeretném, ha szépek lennének a füleim. A formája, mérete ugyanez volt, csak volt egy kis hegye mindkét oldalon, nagyon szerettem volna ezt megcsináltatni.

Arról is beszélt, hogy évről évre feltölteti a száját, és a melleit is plasztikáztatta 2014-ben, mert mindig is telt keblekről álmodozott. Ugyanakkor a botoxra még csak nem is gondol, hiszen imádja, hogy látja magán az idő jeleit.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika otthona

Képes összeállításunkban bekukkanthatsz Zámbó Krisztián és menyasszonya romantikus stílusú lakásába.

Ezt is szeretjük