Marsi Anikó közös fotón új párjával: elismerte, hogy Gáborral egy ideje együtt vannak
Marsi Anikó közös képpel erősítette meg, hogy egy párt alkotnak Gáborral.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június elején olvashattunk először a lapokban arról, hogy Marsi Anikó és Palik László házassága 16 év után megromlott, bő egy hónappal később pedig már arról, hogy a Tények műsorvezetője új párra lelt Szulák Andrea exének, Gábornak a személyében. 

Július közepén arról is írtak, hogy az Exatlon Hungary műsorvezetőjének is van egy bimbózó, új kapcsolata, ám az érintett máig nem szólalt meg. 

Marsi Anikó és új párja

Mivel az 59 éves tévés az Exatlon miatt rengeteg időt töltött a Dominikai Köztársaságban, ahonnan június elején repült haza, sokan olyan nőre gondoltak, aki valahogy kötődik az extrém sportvetélkedőhöz. Gelencsér Tímeát rengetegen bombázták kérdésekkel, hiszen a 2016-os Miss World Hungary 2019-ben szerepelt az Exatlon Hungary első évadában, a következő két évadban pedig riporterként vett részt, de a barna szépség a közösségi oldalán közölte, nem ő Palik László új barátnője.

palik-laszlo-gelencser-timea
Fotó: TV2/Exatlon Hungary

Marsi Anikót és új párja, Gábor sem kívántak nyilatkozni, amikor a Blikk a hétvégén megkereste őket, ugyanakkor azt elismerték, hogy már egy ideje egy párt alkotnak, és szeretik egymást. Ezt a napilapnak küldött közös fényképekkel is megerősítették.

A cikk az ajánló után folytatódik

A lap olvasóriporterektől tudta meg július végén, hogy az újdonsült pár együtt nyaralt a híradós fiaival Horvátországban, most pedig egy budai vendéglőben rendezett születésnapi bulira tartva fotózták le őket. Egy a családhoz közel álló barát szerint nem meglepő, hogy a fiúkkal négyesben mentek a partira, hiszen Vince és Vilmos az édesanyjuknál maradtak. 

marsi-aniko
Fotó: TV2/Mokka

- Nem igaz, hogy az apjuknál élnek a gyerekek. Anikó és Laci továbbra is a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a fiúkat, akik rengeteget látják az édesapjukat. Laci sokat van velük, igyekszik annyi időt tölteni a gyermekeivel, amennyit csak tud, de a gyerekek továbbra is Anikóval laknak, ahol Gábor egyre gyakoribb vendég - mondta a névtelen forrás.

Marsi Anikó utálta Erdélyi Mónikát

Erdélyi Mónika 2000 októberében vett részt azon a válogatáson, amin egy országos csatornához várták női riporterek jelentkezését. A következő év januárjában megcsörrent a telefonja, hogy ő lett a szerencsés kiválasztott. Így született meg a Mónika Show. Egy ilyen nagyszabású műsorra természetesen több akkor már ismert tévés is szeretett volna lecsapni, például Marsi Anikó is.

Ezt is szeretjük