Barabás Évi 5 éve szeretett bele sportoló párjába: Gyuri 3 gyerekével is jól kijön
Barabás Évit addig unszolta a kolléganője, amíg bele nem egyezett, hogy a férfi felhívja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barabás Évi a vidéki televíziós évei után a Magyar Televíziónál dolgozott, majd 2001-től az RTL Klub műsorvezetője lett. Vezette a Reggelit, a Delelőt, a Csak Csajokat, 2006 óta a Fókusz és a Fókusz Plusz háziasszonya, a Portré szerkesztő-műsorvezetője.

A televízió képernyőjén régi ismerősként üdvözölhetjük, ám a magánéletéről keveset tudni, csak ritkán nyílik meg.

Barabás Évi így ismerte meg párját

Az 52 éves sztár először az Elviszlek magammal 2020. december 30-án megjelent részében mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt Pataki Zita kolléganője unszolására ismerkedett meg a Gyurma becenevű férfival, aki a párja lett.

barabas-evi
Fotó: RTL Klub

- "Évi, van egy szuper srác, meg kellene ismerned! Olyan, aki neked való, sportos. Sportoló volt, szörfben amerikai bajnok, világbajnok bronzérmes. Elvált, van három gyereke, de szuper apuka!" És Zita már mondta Gyurinak szintén, hogy találkoznia kellene velem – osztotta meg D. Tóth Krisztával. 

Most a Story magazinban Izing Klára asztrológus közölte a január 22-én, vízöntő jegyben született Barabás Évivel, hogy a horoszkópja alapján vannak barátai, akik azért érkeztek az életébe, hogy sorsfordító változásokat okozzanak az életében.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsorvezető elismerte, ez így van, Pataki Zita már hat évvel ezelőtt elkezdte unszolni, hogy meg kell ismerkednie egy bizonyos férfival, mert szerinte tökéletesen kiegészítenék egymást.

- Azért hitt az ilyesfajta találkozásban, mert ő is így ismerte meg a párját. Végül beadtam a derekamat, és azt mondtam decemberben, majd februárban hívjon.

barabas-evi-hugo
Fotó: RTL Klub

Ezt egyrészt azért kérte ezt, mert a karácsony előtti és év végi időszak mindig zsúfolt a számára, sokat dolgozik, sok jótékonysági kezdeményezésben vesz részt, másrészt azért, mert az életében a nagy váltások, a jó dolgok mindig február hónapban történtek. 

A férfi felhívott, és azóta egy pár vagyunk.

Az RTL Klub műsorvezetője a párja három gyermekével is nagyon jól kijön. Rengeteg könyvet olvasott fel nekik, többek között a Harry Potter-köteteket is.

- Andris egyszer csak megjegyezte: „Évi, te egészen jól olvasol fel nekünk, de azért Rudolf Péter hangoskönyvei jobbak nálad”. Nagyot nevettem, és megnyugodtam, ha ő a viszonyítási pont náluk, akkor minden rendben van. Örülök annak, hogy a párom gyerekei szeretnek, és annak még jobban, hogy ezt ki is mutatják.

Magyar gasztrosztárok és párjaik

A Konyhafőnök szigorú séfje, Sárközi Ákos 2019-ben kötötte össze az életét a gyönyörű festőművész Évával, akivel azóta is a legnagyobb harmóniában élnek együtt. Nem csak a róluk készült közös felvételeik árulkodnak idilljükről, a Michelin-csillagos séf érzelmes szavai szintén sokatmondóak. Nem ő az egyetlen gasztroguru, aki gyönyörű párral büszkélkedhet. Képes összeállításunkban a sztárséfek és szerelmeik közös fotóit gyűjtöttük össze.

Ezt is szeretjük