Szellő István 24 éves fia kiköpött az apja: András piszkosul sármos lett

Szellő István három fia közül a legidősebb, András hasonlít rá a leginkább.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szellő István négy gyermek édesapja: az első házasságában született fia, András 24 éves, és jogásznak készül. Ádám a második házasságában jött világra, a 19 éves fiatalember sikeres sportoló a tenisz miatt évekre kiköltözött Spanyolországba.

Az RTL Klub híradósának két kisgyereke is van, a 11 éves ikrek, Manna és Alen, akiket az édesanya 2013-as halála óta a keresztszülőkkel közösen nevel.

Szellő István legidősebb fia, András

Az 53 éves tévés arra neveli a gyerekeit, hogy legyenek nyitottak, toleránsak, tanuljanak nyelveket, sportoljanak sokat, és koncentráljanak arra, amit nagyon szeretnének.  

szello-istvan
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

A csatorna Nagy szám című szórakoztató műsorában a Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt adta elő, és az az is kiderült, énekelt-e a gyerekeinek, amikor azok kicsik voltak. 

- Mesélt, de nem énekelt. Nagyon sokan szeretik őt, pozitív személyiségnek tartják - az is. Rugalmas, jól tartja magát - mondta édesapjáról András, aki örökölte apja igéző, világoskék szemeit és vonásait, a három fiú közül ő hasonlít leginkább külsőre a híradósra.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Szellő István szerint, ha ránéz legidősebb fiára, mintha fiatalkori önmagát látná, csak a vérmérsékletük különbözik: bölcs és nyugodt fiatalember, sokszor ő nyugtatja meg az apját, ha az felbosszantotta magát. Sokaktól hallja, külsőre mennyire hasonlít rá, de ő inkább a gesztusaiban és a mozdulataiban ismer önmagára. 

Szellő István nagykorú fiai, Ádám és András.
Szellő István nagykorú fiai, Ádám és András.
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

Az édesanyja modell volt, és Andrást is felfedezte a szépségipar, de nem a modellkedésből akar megélni. Apja 2018 decemberében azt mesélte a Story magazinnak, hogy politológiát kezdett el hallgatni az egyetemen, majd a jognak is nekiállt. 

- Az egyetemen politológiát tanult, ám azt most szünetelteti a jog miatt, ahol másodéves. Kellemes társaság, napi kapcsolatban vagyunk, gyakran ebédelünk kettesben, ha pedig az ikrek is velünk vannak, kifejezetten gondoskodó - mesélte elsőszülött fiáról több mint két éve. 

Ákos tinédzser lányai: Anna és Kata

Az énekes legidősebb gyermeke, Marci 22 éves, egyetemre jár, külön él, már majdnem teljesen önálló, a legkisebb, Julcsi, kamasz, ő 11 éves. Március közepén Anna 19, Kata pedig 16 éves lett, velük édesapjuk posztolt apa-lánya fotót.

Ezt is szeretjük