Erős Antónia ikreivel szerepel a karácsonyi címlapon - Szonja és Matyi már ekkorák
Erős Antónia ritkán látott ikreivel mosolyog a címlapon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia 2009. július 29-én született ikreit, Szonját és Mátyást, csak ritkán mutatja meg. Kisbabák voltak, amikor édesanyjukkal szerepeltek a Story magazin címlapján, majd 2018 májusában láthattuk őket ismét a hetilap címlapján. 

Az RTL Klub híradósa most a Best magazin karácsonyi, dupla számának borítóján mosolyog a gyerekeivel. 

Erős Antónia ikrei már 10 évesek

Erős Antónia ikrei már elmúltak tízévesek. Nemcsak egyre nagyobbak, de egyre okosabbak is: idén közölték, már azt is tudják, hogy nem a Jézuska hozza az ajándékokat, így listát írtak arról, mit szeretnének karácsonyra. Társasjátékot, könyveket, plüssállatot és laptopot kértek. Szonja, aki egy perccel idősebb Matyinál, a lapnak elárulta azt is: az ikertestvérét is megajándékozza, és mindketten készülnek ajándékkal a szüleiknek is. 

Karácsony után is hatalmas meglepetésben lesz részük, hisz a család Amerikába utazik.

- Kihasználjuk az ikrek kéthetes téli szünetét, karácsony után New Yorkba repülünk, majd Dominikára. Izgatottak vagyunk, már elég jól bírják a hosszú repülőutat, és egyre izgalmasabb nekik az utazás. Elsősök voltak, amikor először vállaltunk hosszabb repülést, akkor az orlandói szórakoztatóparkok voltak a fő célpontjainak - mesélte Erős Antónia a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 49 éves tévés elárulta, hogy az ikrekben közös, hogy okosak és önállóak, de míg Szonja precíz, kíváncsi, szorgalmas kis hangya, addig Matyi művészlélek, aki néha magára csukja az ajtót, és órákig dobol, énekel. Képesek apró dolgokon is összeveszni, így az a terv, hogy jövő tavasszal külön szobát kapnak. 

Szonja és Matyi mindig összetartanak

Az iskolában is külön bandáznak, de mindig számíthatnak egymásra. Ez otthon is igaz, összezárnak akkor is, ha a szüleik számon kérnek rajtuk valamit. Amikor egyszer a szigorúbb édesapa megkérdezte, hányas lett Matyi matek dolgozata, a fiú rávágta: „rosszul sikerült, négyes alá lett”. 

- Matyi szépített az igazságon, Szonja pedig igazolta a jegyet, ezzel egy kis füllentésbe keveredve. Aztán nevetve elmondták, hogy az a négyes alá tulajdonképpen hármas volt. Matyi szerint nem hazugság ez, a hármas a négyes alatt van - elevenítette fel a híradós a vicces történetet. 

Várkonyi Andrea lánya nagyon szép kamasz lett

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya 2007. április 19-én született. Nóri már 12 és fél éves, és az biztos, hogy ragyogó, kék szemével, bájos arcával és hosszú, szőke hajával nagyon szép, már most megfordulnak utána a srácok. 

Ezt is szeretjük