Marsi Anikó ezért utálta Erdélyi Mónikát: a szemébe mondta, hogy féltékeny volt rá
Marsi Anikó a Mónika Show idején féltékenykedett Erdélyi Mónikára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerikában a ’90-es évek végén kezdték el térhódításukat a beszélgetős műsorok. Nem kellett sokat várni, hogy hazánkban is megjelenjen a formátum, az RTL Klub vezetői 2000-ben határozták el, hogy elindítanak egy magyar, délutáni talk-show-t.

A projektet a legnagyobb titoktartás övezte, a műsorvezető-jelöltek sem tudtak róla semmit, csupán annyit olvashattak az egyik napilap hirdetésében, hogy egy országos csatornához várják a női riporterek jelentkezését.

 Marsi Anikó ezért utálta Erdélyi Mónikát

Erdélyi Mónika is innen értesült a lehetőségről. Akkor még nem is sejthette, hogy ő lesz a produkció arca és egyben címadója. A tévést épp ezt megelőzően küldték el a TV2 hírolvasói pozíciójából, és már-már fel is adta az álmát, hogy a médiában fog dolgozni, sőt elkezdte kiépíteni saját fitnesztermét. 

mónika show 1
Fotó: RTL Klub/Mónika show

- Akkor az egyik ismerősöm szólt, hogy van ez a hirdetés, és erre jelentkeztem. Nagyon sok komplex feladat volt. Például, hogy tudósíts a bíróság elől egy híres házaspár válásáról. Ez 2000 októberében volt, és aztán semmi nem történt - kezdte a visszaemlékezést Erdélyi Mónika a Makeup/Down című műsorban 2021 júliusában.

Hónapokig nem kapott hírt arról, hogy beválogatták-e, majd januárban megcsörrent a telefonja. A vonal túlsó oldalán Árpa Attila volt, aki közölte, hogy ő lett a szerencsés kiválasztott. Így született meg a ma már igazi klasszikusnak minősülő Mónika Show. 

marsi-erdélyi
Fotó: RTL Klub/Egy nő igaz története, RTL Klub/Mónika show

Egy ilyen nagyszabású műsorra természetesen több akkor már ismert tévés is szeretett volna lecsapni, például Marsi Anikó is szívesen látta volna viszont magát a háziasszony szerepében.

- Marsi Anikó megállított egy bulin. És már picit jókedve volt, de épp csak egy picit, és azt mondta: "Én úgy utáltalak téged, hogy te kaptad meg ezt a feladatot! De most már abszolút látom, hogy te vagy erre a jó, de én is nagyon szerettem volna!”

Műsorvezetők, akik az RTL Klubról átigazoltak a TV2-re

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk 7+1 olyan ismert sztárt, aki esetében talán már nem is emlékszünk arra, hogy az RTL Klubon vált ismertté, majd a TV2 csatornához szerződött, és most már az utóbbi csatornán látható.

Ezt is szeretjük