Marsi Anikó eleinte untatta Palik Lászlót: így szerettek mégis egymásba
Palik László elárulta, hogy vette le a lábáról Marsi Anikó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Marsi Anikó 2003-ban igent mondott Az ország tesztje című tévés IQ-teszt műsorvezetésére Vágó István oldalán, még biztosan nem gondolta volna, hogy az RTL Klub produkciója ennyire meghatározó szerepet fog játszani az életében: itt hozta össze a sors Palik Lászlóval.

A két tévés 18 esztendővel ezelőtt szeretett egymásba, majd 2005-ben mondták ki a boldogító igent. Bő 15 év házasság van a hátuk mögött, és két gyermek büszke szüleinek mondhatják magukat: Vilmos 2006-ban, Vince 2009-ben jött a világra.

Palik László és Marsi Anikó első találkozásának története

A Tények hírolvasójának és az Exatlon műsorvezetőjének az első találkozása meglehetősen emlékezetesre sikerült, a legelső perctől elindult köztük az adok-kapok. Az esetet Joshi Bharat vendégeként elevenítette fel Palik László, aki azt is elárulta, hogy teljesen unottan ült be a kvízshow próbafelvételére.

palik-lászló
Fotó: FEM 3/Joshi, a legjobb barát

- Elmentem délután a próbafelvételre, beültem a próbára. Egy próbán ugyebár nem lelkesedik az ember, én is felvettem a próbaarcomat: csak leültem, vártam, hogy megcsináljam lehetőleg úgy, hogy ne túl sokan szóljanak hozzám. Majd akkor leszek jópofa, ha adás lesz, és kigyullad a lámpa - kezdte a 2019-es interjúban.

- Nem is nagyon figyeltem, de egyszer csak valaki megszólított a műsorvezetői pulpitusról. Anikó volt: „Laci, nagyon unod?” Bennem meg hirtelen az ment végig, hogy: „Elnézést kisasszony, nem látja az arcomat? Most az az arc van rajtam, ami a próbaarcom”, majd azt válaszoltam neki, hogy „igen, unom. Na, ebből elkezdődött egy párbeszéd.

palik-marsi-tv2
Fotó: TV2

A civódás az élő adásban is folytatódott köztük, Marsi Anikó riposztjaival levette a lábáról későbbi férjét, aki a kulisszák mögött ki is jelentette, hogy egy szép napon elveszi feleségül.

- Reklámszünetekben kimentünk a stúdió elé, és ott is folytattuk. Egyszer csak meguntam ezt, és azt mondtam:

kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert egyszer kegyedet még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent.

Erre Ancsi automatikusan azt válaszolta: „Ne viccelj, neked van feleséged!” A műsor szerkesztője, mint a legjobb házasságközvetítő, közénk ugrott, és annyit kiáltott, hogy „nem, nincs neki!” Ettől Anikó viszont annyira megrettent, hogy megmerevedett, és elszaladt. A mai napig ugyanígy szeretem, mint akkor. 

Istenes László és felesége

Képes összeállításunkban Istenes Lászlón és feleségén kívül olyan hazai sztárokat láthatsz, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. 

Ezt is szeretjük