Stohl András és ritkán látott felesége, Vica - Fotójukról süt a szerelem
Sok magyar sztár posztolt szerelmes fotót Valentin-nap alkalmából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valentin-napon számos hazai sztár is romantikázott: a szerelmesek ünnepén sokan osztottak meg fotókat párjukkal, házastársukkal. 

A közösségi oldalakon található képeken láthatunk olyan szerelmeseket, akik viszonylag friss párok, mások már több évtizede együtt vannak, másoknak gyermekeik is születtek. 

Stohl András és felesége Valentin-napi fotón

Stohl András és 19 évvel fiatalabb szerelme 2020. július 3-án tartották esküvőjüket, mindkettejük számára sokat jelent, hogy férj és feleség lettek. 

- A házasság jóval több egy hivatalos papírnál. Tiszteletre méltó és gyönyörű gesztus, ha egy férfi így el tudja kötelezni magát a szerelme mellett. Hiszem, hogy a házasság a legszentebb egység két ember között - mondta tavaly júliusban a Story magazinnak Vica.  

- Végre úgy mutathatom be ezt a lányt, ahogyan már egy jó ideje vágyom: ő, Stohl Vica, a feleségem! - tette hozzá a színész. 

Képes összeállításunkban Stohl András és Vica mellett több hazai szerelmespárt is láthatsz, így például Csobot Adélt és Istenes Bencét vagy Deutsch Anitát és Kinizsi Ottót. 

Ezt is szeretjük