Mahó Andrea 41 évesen először lett anya - Párját 3 napig nem engedték be a kórházba
Így szült a koronavírus-járvány kellős közepén Mahó Andrea.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mahó Andrea az ország közkedvelt színésznője, olyan nagy sikerű darabokban láthattuk a színpadon, mint Az operaház fantomja vagy a Rómeó és Júlia. Nemcsak éneklésben kiváló, de beszédhangja is sokaknak csenghet ismerősen, hiszen rengeteget szinkronizál. Most egy időre búcsút intett a reflektorfénynek, hiszen élete legfontosabb szerepét kapta meg: édesanya lett.

41 évesen adott életet első gyermekének április 10-én, aki a gyönyörű Anna Róza nevet kapta. A kislány világrajövetele azonban nem egészen úgy zajlott, mint ahogy elképzelte, hiszen a koronavírus-járvány kellős közepén kellet szülnie.

Mahó Andrea a szüléséről mesélt

Párjával eredetileg sem tervezték, hogy ott lesz vele a szülőszobában, de azt álmukban sem gondolták volna, hogy a férfi még a kórházba sem kísérheti be.

- Amikor mentünk a kórházba, akkor szembesültünk azzal, hogy még a bejáraton sem léphet be. A II. számú Szülészeti Klinikán szültem az Üllői úton, és nagyon helyesen már a bejáratnál ellenőriznek mindent. Csak az anyákat engedték be - elevenítette fel emlékeit a Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal című műsorban.

- Előtte megnézték a hőmérsékletemet, aztán ki kellett töltenem egy papírt, hogy nem találkoztam fertőzött emberrel, és nem voltam külföldön. Addig nem is mehettem a szülőszobára, amíg meg nem csinálták a koronavírus-tesztet. Vért vettek, majd csak két órával később, miután megjött a negatív eredmény, engedtek szülni.

A nehézségeken ekkor még nem volt túl, ugyanis az újszülöttosztályra az orvosokon és nővéreken kívül senki nem tehette be a lábát.

- Nem jöhettek be hozzánk a látogatók, ami nem is volt olyan nagy baj, mert így maga a nyugalom szigete volt az osztály. Persze nagyon rossz volt, hogy az édesapja három napig nem tudta a kezébe venni a kicsi lányát, és nem láthatta személyesen, csak videón keresztül.

A musicalsztár utólag örül annak, hogy ennyire körültekintően bántak vele, és a legnagyobb biztonságban hozhatta világra a csöppséget, azóta pedig tobzódik az anyaságban. Azt monda, úgy érzi, hogy az egész lénye megváltozott.

Kökény Attila unokája

Kökény Attila lánya, Aranka 2020. január 22- én ajándékozta meg édesapját első unokájával. Az énekes rajong a piciért, cuki fotóival pedig szívesen büszkélkedik az Instagram-oldalán.

Ezt is szeretjük