7 év után elásta a csatabárdot L.L. Junior felesége és exe: Kinga és Csilla ezért békültek ki

L.L. Junior volt párja, Csilla és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga hosszú idő után kibékültek.

ll-junior-kinga-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú éveken át nem volt felhőtlen a viszony L.L. Junior volt párja, két fiának, Lacikának és a 2019 nyarán elhunyt Dávidkának az édesanyja, Hopp Csilla, valamint az énekes felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga között.

Sokáig mindenki számára követhetetlen volt, a 41 éves sztár kivel képzeli a közös jövőt, melyikükkel él együtt, ez pedig a két nő közti viszonyt is negatívan befolyásolta. Hét év után nemrég elásták a csatabárdot - írja a Story magazin.

L.L. Junior felesége és volt párja kibékültek

A 2021 nyarán leforgatott és ősszel adásba került Nyerő Párosban Kinga egyik megjegyzéséből a nézőknek is feltűnt, hogy nem jó a viszony közte és Csilla között. 

ll-junior-kinga
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Az énekes felesége nemrég rajongói kérdésekre válaszolva azonban elárulta, már jóban vannak a férje exével, aki L.L. Junior és Kinga 2020 szeptemberében született lányával, Lilivel is találkozott. 

Csilla a hetilapnak elmondta, ő nyitott a másik nő felé, mert pár hónappal ezelőtt úgy érezte, hét év után elérkezett az idő a változásra: kezdeményezésének Kinga örült, közös programot szerveztek, ahol jót beszélgettek. Azóta jóban vannak egymással. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Való igaz, Kingával egy ideje megváltoztak köztünk a dolgok, jó irányba, és sokkal jobb így a lelkemnek. Kölcsönösen tiszteljük egymást, és jól tudunk együttműködni. Ez a gyerekek miatt a legfontosabb. Én is nagyon örülök, hogy így alakult. 

Csilla és Kinga, illetve L.L. Junior közös célja, hogy gyermekeik, Lacika és Lilike a legnagyobb szeretetben és harmóniában nőjenek fel. 

L.L. Junior és Csilla kisfiukkal, Lacikával a Mokka egyik, 2013 októberi adásában.
L.L. Junior és Csilla kisfiukkal, Lacikával a Mokka egyik, 2013 októberi adásában.
Fotó: TV2/Mokka

L.L. Junior hét évig alkotott egy párt Csillával. Két gyermekük született, Lacika 2013 januárjában, 2015 szeptemberében pedig Dávid, aki 2019 augusztusában tragikus körülmények között életét vesztette. Küzdöttek a kapcsolatukért, volt, hogy arról szóltak a hírek, az énekes szakított Kingával, és visszaköltözött Csillához és gyermekeikhez. Végül Kinga mellett döntött, akit 2017 januárjában eljegyzett, 2020 januárjában Dominikán házasodtak össze.

A hároméves Dávidka halála súlyos csapás volt, a szülők gyásza soha sem enyhül, ám mára sikerült békét kötniük. A zenész szeretné, ha Csilla nem kapna büntetést, és Lacikáról mindketten gondoskodhatnának. 

L.L. Junior háza

L.L. Junior és felesége nyolc hónapos felújítási munkálatok után 2020-ban költözött be a törökbálinti házba. Olasz belsőépítész tervezte meg, hogyan nézzen ki a felújítás után, és az alapanyagokat is külföldről hozatták. Imádták a házat, úgy tervezték, örökre abban élnek. A háromszintes, medencés ház azonban túl nagynak bizonyult számukra.  

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük