L.L. Junior 270 milliós otthona luxus a köbön: ezért kénytelen eladni a medencés házat

Több oka is van annak, hogy L.L. Junior úgy döntött, megválik háromszintes, medencés, Törökbálinton található luxusotthonától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior mindig is a belvárosban élt, de kisfia elvesztése után úgy érezte, nem tud tovább pesti otthonában maradni, emellett egy kertes ház a régi álma is volt. Feleségével, Körtvélyessy Kingával nyolc hónapos felújítási munkálatok után 2020-ban költöztek be törökbálinti házukba. 

Az énekes most tízmillió forintot engedve 270 millió forintért árulja a luxusingatlant, amitől több szempontból is szeretne mihamarabb megválni. 

L.L. Junior háza eladó

Olasz belsőépítész tervezte meg, hogyan nézzen ki a felújítás után, és az alapanyagokat is külföldről hozatták. Nemcsak szép, de modern is: az okosházban minden szobában van robot asszisztens.

Imádták a házat, úgy tervezték, örökre abban élnek. A háromszintes, örökpanorámás, medencés ház, amiben még borospince is található, azonban már akkor túl nagynak bizonyult négyüknek: a negyvenéves sztárnak, feleségének, kislányuknak és az énekes előző kapcsolatában született kisfiának. L.L. Junior arra is rájött, hogy a munkái a fővároshoz kötik - mondta a Blikknek.  

- Utólag már tudom, a tervezésnél túllőttem a célon. Emellett, bár vágytunk a csendes környezetre, a munkánk és a családunk a belvároshoz kötött, ezért rengeteget autóztunk. Ebből lett elegünk - vallotta be a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Időközben a magánéletük is felülírta az eredeti elképzeléseiket: Kingával nyáron szakítottak, a nő elköltözött egy albérletbe a kislányukkal, Lilikével. Azóta nagyon üres a ház, ezért is engedett az árból tízmilliót, és szeretné minél előbb eladni, az árából pedig egy belvárosi lakást és egy kertes házat venni. 

- Kingával dolgozunk azon, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, harcolunk a házasságunkért, de tudom, hogy ők ide már nem jönnek vissza a kislányommal. Az biztos, ha újrakezdjük, azt már egy új otthonban tesszük meg, és nem itt.

- Fontos, hogy közel legyenek édesanyámék, apósomék, illetve Kinga és a kislányom is. Akkor lehet majd azt tervezni, hogy újra összeköltözünk-e, egyelőre viszont időt és teret adunk egymásnak.

L.L. Junior törökbálinti otthona

"A klasszikus és a modern stílust, ezeknek az ötvözetét szerettük volna a házban. Én mindig szerettem a színeket, a fehéret, az aranyat, a feketét és a bézs árnyalatait" - mesélte az énekes a Mokka riportjában 2020 szeptemberében, amikor megmutatta a kameráknak az impozáns családi házat.

Ezt is szeretjük