L.L. Junior 270 milliós otthona luxus a köbön: ezért kénytelen eladni a medencés házat

Több oka is van annak, hogy L.L. Junior úgy döntött, megválik háromszintes, medencés, Törökbálinton található luxusotthonától.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

L.L. Junior mindig is a belvárosban élt, de kisfia elvesztése után úgy érezte, nem tud tovább pesti otthonában maradni, emellett egy kertes ház a régi álma is volt. Feleségével, Körtvélyessy Kingával nyolc hónapos felújítási munkálatok után 2020-ban költöztek be törökbálinti házukba. 

Az énekes most tízmillió forintot engedve 270 millió forintért árulja a luxusingatlant, amitől több szempontból is szeretne mihamarabb megválni. 

L.L. Junior háza eladó

Olasz belsőépítész tervezte meg, hogyan nézzen ki a felújítás után, és az alapanyagokat is külföldről hozatták. Nemcsak szép, de modern is: az okosházban minden szobában van robot asszisztens.

Imádták a házat, úgy tervezték, örökre abban élnek. A háromszintes, örökpanorámás, medencés ház, amiben még borospince is található, azonban már akkor túl nagynak bizonyult négyüknek: a negyvenéves sztárnak, feleségének, kislányuknak és az énekes előző kapcsolatában született kisfiának. L.L. Junior arra is rájött, hogy a munkái a fővároshoz kötik - mondta a Blikknek.  

- Utólag már tudom, a tervezésnél túllőttem a célon. Emellett, bár vágytunk a csendes környezetre, a munkánk és a családunk a belvároshoz kötött, ezért rengeteget autóztunk. Ebből lett elegünk - vallotta be a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Időközben a magánéletük is felülírta az eredeti elképzeléseiket: Kingával nyáron szakítottak, a nő elköltözött egy albérletbe a kislányukkal, Lilikével. Azóta nagyon üres a ház, ezért is engedett az árból tízmilliót, és szeretné minél előbb eladni, az árából pedig egy belvárosi lakást és egy kertes házat venni. 

- Kingával dolgozunk azon, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, harcolunk a házasságunkért, de tudom, hogy ők ide már nem jönnek vissza a kislányommal. Az biztos, ha újrakezdjük, azt már egy új otthonban tesszük meg, és nem itt.

- Fontos, hogy közel legyenek édesanyámék, apósomék, illetve Kinga és a kislányom is. Akkor lehet majd azt tervezni, hogy újra összeköltözünk-e, egyelőre viszont időt és teret adunk egymásnak.

L.L. Junior törökbálinti otthona

"A klasszikus és a modern stílust, ezeknek az ötvözetét szerettük volna a házban. Én mindig szerettem a színeket, a fehéret, az aranyat, a feketét és a bézs árnyalatait" - mesélte az énekes a Mokka riportjában 2020 szeptemberében, amikor megmutatta a kameráknak az impozáns családi házat.

Elámulsz, hol él L.L. Junior: háromszintes családi házba költözött a zöldövezetben

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük