Az X-Faktor énekesnőjébe szeretett bele - Olimpiai bajnokunk már nem titkolja
Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó Péterffy Lili énekesnővel alkot egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liu Shaolin Sándor szíve újra foglalt. A 2018-as phjongcshangi téli olimpián az 5000 méteres váltó tagjaként aranyat szerzett rövidpályás gyorskorcsolyázó a 2013-as X-Faktor gyönyörű döntősébe, Péterffy Lilibe szeretett bele. 

A 23 éves olimpiai bajnok, világbajnok, Európa-bajnok, világkupagyőztes és magyar bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó két és fél évig alkotott egy párt a nála öt évvel idősebb Elise Christie-vel, a világ- és Európa-bajnok brit rövidpályás gyorskorcsolyázóval. Liu Shaolin Sándor 2018 júliusában tudatta a Facebook-oldalán, hogy pár héttel korábban szakítottak.

A Hollandiában megrendezett rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra Liu Shaolin Sándornak már új párja, a 23 éves Péterffy Lili szurkolt. Ezt a Ripost szúrta ki a sportoló Insta-sztorijában. A lap megkeresésére egyikük sem cáfolta, hogy egy párt alkotnak, de kapcsolatukról egyelőre nem kívántak bővebben nyilatkozni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Something new ...🥰 📷Koncz Márton / BLIKK

Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés,

A magyar csapat története során az elmúlt vasárnap először végzett éremtáblázatának élén: Dordrechtben rendezett kontinensviadalon négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet gyűjtött. 

A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Krueger Cole összeállítású férfi váltó nagy csatában múlta felül a hazai közönség által hajtott holland négyest. Liu Shaolin Sándor egyéniben 1500 méteren győzött, míg 500 és 1000 méteren második lett.

Ezt is szeretjük